Woodsafe Timber Protection AB

Woodsafe framtidsäkrar i tiotusentals kvadrat.

Dela
Woodsafe Factory
Woodsafe Factory

I ständig expansion säkerställer Woodsafe företagets fortsatta utveckling genom förvärv av Räddningstjänstens brandövningsplats i Västerås.

Ökat byggande med trä är en hållbar byggtrend som ställer krav på hållbara insatser för brandsäkerhet. Woodsafe Timber Protection har de senaste 10åren befunnit sig i ständig tillväxt där utbyggnation, effektivisering och produktutveckling speglat företaget och medarbetarnas vardag. Idag skriver Woodsafe historia genom att förvärva mer än 70,000m2 mark för fortsatt expansion och tillväxt som säkerställer bolagets positionering som marknadsledande tillverkare av hållbart brandimpregnerat trä. Förvärvet innebär obehindrad expansion för nya produkter, ökad effektivitet och FOU möjligheter.

”Detta är verkligen en milstolpe i företagets 30åriga historia. Det som började som en vision har idag blivit ett gigantisk avstamp för att säkerställa företagets framtida expansion, berättar Thomas Bengtsson, VD och grundare av Woodsafe.”

För mer information kontakta: Woodsafe Timber Protection AB 

presskontakt@woodsafe.com

Bilder

Woodsafe Factory
Woodsafe Factory
Ladda ned bild

Om

Woodsafe Timber Protection AB
Woodsafe Timber Protection AB



Woodsafe har sedan starten 1990 växt med våra samarbetspartners och kunders förtroende.

Som legobrandimpregneringsaktör har vi ett stort ansvar att uppfylla våra intressenters förväntningar och krav på kvalitet, leveranssäkerhet och hållbarhetsarbete. I ett noggrant urval av samarbetspartners kommunicerar vi krav att råvaror för legobrandimpregnering kommer från ansvarsfullt brukade skogar med hållbara transporter.

Sedan 2015 har vi genom utökade tjänster, proaktiva insatser och tillväxt lyckats mångdubbla vår kapacitet med bibehållen kvalitét och servicegrad. I en alltmer komplicerad byggindustri med högt ställda krav på kvalitét och know-how har vi etablerat oss som ledande servicecenter för brandimpregnering.

Fabriken är belägen i Västerås och årligen hanterar Woodsafe mer än 1300 unika projekt. Med Skandinavien som huvudmarknad stärker vi successivt vår närvaro på den Europeiska marknaden.

Vår solklara ambition är att leda vår bransch framåt och vara bäst på det vi tillverkar, vilket är brandimpregnerat trä.

Följ Woodsafe Timber Protection AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Woodsafe Timber Protection AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye