Nobina Care

Samtrans fortsätter i Österåker

Dela
Nu står det klart att det blir Samtrans Omsorgsresor som får förtroendet att fortsätta köra skol- och omsorgsresor i Österåkers kommun. Samtrans har levererat skol- och omsorgsresor i Österåker kommun sedan 2012 och fortsätter nu ytterligare fyra år framåt.
Samtrans Omsorgsresor fortsätter i Österåker
Samtrans Omsorgsresor fortsätter i Österåker

Det nya avtalet startar i juli 2023 och berör ca 250 resenärer som reser till och från skolor, dagliga verksamheter och boenden.

- Vi är glada för det fortsatta förtroendet vi fått, det möjliggör inte minst en kontinuitet för resenärerna, säger Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Nytt för denna gång är att alla nya personbilar som används inom ramen för uppdraget ska vara fossil-oberoende.

- Vi ser positivt på utvecklingen med högre miljökrav. När miljön blir en viktig parameter skapas incitament för en nödvändig och snabbare omställning. Vi har nu goda förutsättningar att arbeta tillsammans med kommunen för att leverera resor med fokus på service, miljö och omsorg till våra resenärer, säger Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Samtrans Omsorgsresor fortsätter i Österåker
Samtrans Omsorgsresor fortsätter i Österåker
Ladda ned bild

Om

Nobina Care
Nobina Care
Armégatan 38
17171 Solna

Till pressjour: 08-52250045https://www.nobina.se

Nobina Care är en del av Nobina-koncernen. Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. 
Nobina Care är marknadsledande inom särskilda persontransporter. Genom att uteslutande arbeta med upphandlad trafik vill vi finnas till för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa på annat sätt. Vi brinner för ett samhälle där alla kan röra sig fritt, oavsett förutsättningar eller behov. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt.
Vi är verksamma i både Sverige och Danmark under varumärkena Samtrans Omsorgsresor, Telepass, Göteborgs Buss och Örslev.

Följ Nobina Care

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Nobina Care

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye