Tjek

Stor tillväxt för erbjudande-app i jakten på låga priser

Dela
Många kämpar med ekonomin och letar efter nya sätt att spara pengar. Flera har sökt sig till erbjudande-appen eReklamblad. “Vi har sett en otrolig utveckling av antalet läsare i appen under 2022 och i februari har vi uppnått en miljon besök på en månad” säger Daniel Linde från appen eReklamblad.
Fler läser reklamblad och planerar sina inköp
Fler läser reklamblad och planerar sina inköp

Det finns flera sätt att hitta erbjudanden på mat, såsom att jämföra priser mellan olika butiker, använda rabattkuponger eller utnyttja specialerbjudanden och kampanjer. Genom att vara medveten om dessa alternativ och vara beredd att lägga lite extra tid och energi på att söka efter dem, kan man hitta bra erbjudanden på mat och på så sätt spara pengar.

Appen eReklamblad som samlar alla butikers reklamblad har den senaste tiden sett en enorm ökning av trafik.

Vi är otroligt glada över det ökade intresset för vår tjänst. Vi är också stolta över att kunna hjälpa människor att hålla nere sina kostnader säger Daniel Linde.

Under starten av 2023 har antalet läsare i appen mer än dubblats och sökningar efter specifika produkter har ökat med 180%. Där är runt 1 000 000 besök i appen i Sverige varje månad. Användandet av inköpslistan har ökat med 60% vilken tyder på att man gärna vill planera sina inköp.

 - Det är en tydlig skillnad i vad man söker efter i appen. Där är en stor procentuell ökning av sök efter produkt och färre sökningar på specifika butikskedjor. Detta tyder på att vi har blivit multilojala och det spelar inte lika stor roll vilken butik vi besöker så länge vi kan få våra favoritvaror till bästa pris. 

De mest sökta matvarorna just nu är 

 1. Kaffe
 2. Toalettpapper
 3. Kyckling
 4. Nötfärs
 5. Köttfärs
 6. Hushållsost
 7. Blöjor
 8. Smör
 9. Läsk
 10. Blandfärs

De mest sökta varumärkena är

 1. Bregott
 2. Pepsi
 3. Coca Cola
 4. Serla
 5. Zoegas
 6. Monster
 7. Red Bull
 8. Marabou
 9. Arvid Nordquist
 10. Libero


Vad är det oftast kampanj på i butiken då?

 1. Mejeri
 2. Frukt och grönt
 3. Skafferi
 4. Chark och pålägg
 5. Kött
 6. Färdigmat
 7. Hushåll
 8. Hälsa och skönhet
 9. Bröd
 10. Kakor och kex

Kontakter

Bilder

Fler läser reklamblad och planerar sina inköp
Fler läser reklamblad och planerar sina inköp
Ladda ned bild

Länkar

Om

Tjek
Tjek
Wildersgade 41
1408 Köpenhamn

+46 704 62 44 64http://www.tjek.com

eReklamblad hjälper dig att spara pengar på mat och mycket mer. eReklamblad är en av Sveriges mest populära appar där du kan läsa reklamblad, söka efter erbjudanden, planera dina inköp med en inköpslista och mycket mer. Finns på webb, iOS och Android. Med 1 miljon läsningar varje månad är eReklamblad för många en vanlig del av vardagen.

 

eReklamblad lanserades första gången i Danmark 2010 och grundades av de två entreprenörerna Christian Birch och Morten Bo, och har investerare som t.ex. Karsten Ree och Frank Ludvigsen, som är kända från Den Blå Avis. eReklamblad är en del av Tjek och finns idag med sina appar eTilbudsavis, eReklamblad och Mattilbud i hela Skandinavien.

Alla reklamblad kan nås via www.ereklamblad.se eller genom att söka på eReklamblad i AppStore eller GooglePlay

https://ereklamblad.se/app

 

Följ Tjek

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tjek

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye