Apollo

Apollo Sports söker rekordmånga instruktörer

Dela
Försäljningen av Apollo Sports och träningsresor har femdubblats jämfört med föregående år. För att tillgodose det stora intresset söker nu researrangören rekordmånga nya instruktörer för Apollo Sports och Playitas hotell.

Det har tidigare konstaterats att träningsresor är en av årets tydligaste resetrender, och hos Apollo slår försäljningen av pulshöjande resor rekord. Hittills i år kan researrangören visa på en femfaldig ökning jämfört med föregående års försäljning, vilket är en fördubbling mot före pandemin.

Apollo Sports är Apollos paraply för träningsresor. Under konceptet finns nio rena sporthotell, varav sex under kvalitetssäkrade varumärket Playitas. Under 2023 kommer researrangören att erbjuda över 300 sportevenemang och träningsveckor på hotellen, och 100 000 gäster kommer spendera semestern med att träna på ett Apollo Sports-hotell.

För att möta det ökade intresset söker Apollo Sports rekordmånga nya instruktörer till träningshotellen. Tjänsterna omfattar allt ifrån fitness och yoga, till padel, tennis, triathlon, cykling och vattensporter.

- Apollo Sports är vårt snabbast växande hotellkoncept. Vi har redan Nordens bredaste utbud av träningshotell och klasser, och arbetar ständigt med att utvecklas. För att ta konceptet till nya höjder behöver vi ännu fler skickliga instruktörer som brinner lika mycket för träningsresor som vi, säger Daniel Giray, Sportchef på Apollo.

Lediga tjänster:

  1. Padel & Tennis instructor, Powered by Playitas, Greece
  2. Triathlon coach, Powered by Playitas hotels
  3. Fitness, aerobics, choreography, yoga & dance instructors
  4. Water Sports instructor, Powered by Playitas Greece
  5. Bike guide & Mechanic, Powered by Playitas, Greece
  6. Fitness/Functional/Crossfit instructor, Powered by Playitas
  7. Sports instructor/Gruppträningsinstruktör

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye