ManpowerGroup

Manpower förser Circle K med extrapersonal

Dela
Manpower och Circle K ingår ett samarbete för att underlätta och effektivisera bemanningen av extraanställda på stationerna i Göteborg och Stockholm. I praktiken innebär det att Manpower förser Circle K med omkring 260 extraanställda medarbetare och samarbetet rullas ut under våren.

Utöver ordinarie medarbetare har Circle K kontinuerligt behov av extraanställda på sina stationer. Det nya samarbetet har som huvudsakligt syfte att avlasta Circle K gällande personalförsörjningen av extraanställda och är ett pilotprojekt.

- Med en samlad hantering och stark marknadsnärvaro bland extrajobbare kan vi underlätta arbetet för Circle K. Stationscheferna sparar tid och kan ägna sig mer åt övriga kundnära uppgifter, säger Patric Palm, Managing Director på Manpower Enterprise.

Manpower hanterar extrapassen med en helhetslösning; från att rekrytera, anställa och introducera till att schemalägga. Dessa moment har tidigare tagit mycket tid i anspråk av de enskilda stationscheferna. Manpower hanterar bemanningen med en samlad funktion och effektiviserar hanteringen.

- Man ska göra det man är bäst på och vi brinner mest av allt för att leverera god kundservice. Samarbetet med Manpower gör att vi kan fokusera mer på just det, samtidigt som de tar hand om en vanlig tidstjuv för våra stationschefer, nämligen rekrytering och schemaläggning av extrapersonal. Vi ser väldigt positivt på det här pilotprojektet, säger Maria Thelin, Senior HR Business Partner på Circle K.

De extraanställda medarbetarna är timanställda med annan huvudsaklig sysselsättning, typiskt sett studenter. Viktiga delar av uppdraget är service, säkerhet och försäljning. I första hand erbjuds befintliga medarbetare fortsatt uppdrag, men ett stort antal platser finns även utannonserade i Göteborg och Stockholm.

För mer information, kontakta:
Hélène Belin, kommunikationschef ManpowerGroup Sverige, telefon 070-377 45 43, helene.belin@manpowergroup.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

ManpowerGroup
ManpowerGroup
Södermalmsallén 36
118 28 Stockholm

0771-55 99 00http://www.manpowergroup.se

Om Manpower

Manpower är världsledande inom bemanning och rekrytering och erbjuder flexibla lösningar och snabb tillgång till kompetens. Med en av Sveriges största kandidatbaser och vår stora kunskap om olika verksamheters behov matchar vi rätt person på rätt plats. Vi har över 65 års erfarenhet, finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 80 länder världen över. Manpower är en del av ManpowerGroup som varje år sätter 15 000 personer i jobb i Sverige. www.manpower.se

Följ ManpowerGroup

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från ManpowerGroup

Klar majoritet av svenska företag uppger att de inte är jämställda7.3.2024 15:08:14 CET | Pressmeddelande

Endast var sjätte arbetsgivare i Sverige, 16 procent, uppger att de har uppnått full jämställdhet – det visar en ny undersökning bland 788 svenska företag, genomförd av ManpowerGroup inför internationella kvinnodagen. Hela fyra av tio arbetsgivare, 38 procent, uppger att de är ganska eller mycket långt ifrån att uppnå jämställdhet, medan 43 procent uppger att de är på god väg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye