Lidl Sverige

Bäst i test: Räkfrossa med Lidls frysta räkor

Dela
I Aftonbladets nyligen publicerade test av frysta räkor gick Lidls MSC-märkta variant segrande ur kampen. Räkorna beskrevs bland annat som ”trevliga att tugga på och smakar fräscht av hav och skaldjur” och var den enda produkten som belönades med fyra plus.
Lidls oskalade räkor kvitterade ut högsta betyg i Aftonbladets test.
Lidls oskalade räkor kvitterade ut högsta betyg i Aftonbladets test.

Aftonbladets konsumentpanel provsmakade 17 olika sorters frysta räkor, både med och utan skal, innan de utsåg Lidls Ocean Sea till totalvinnare i testet. Juryn provade räkorna blint och visste inte vilka sorter som var med i testet.

- Få saker andas vardagslyx som en riktigt god räkmacka och vi vill att alla ska ha möjlighet att lyxa till det. Att våra MSC-märkta räkor blir testets totalvinnare gör oss såklart väldigt stolta, och är ytterligare ett bevis på att vi levererar på vårt uppdrag om högsta kvalitet till branschens bästa pris. Nu blir det räkfrossa i påsk, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Lidls oskalade räkor av märket Ocean Sea kostar 107,90 kronor för 900 gram och finns att handla i alla Lidl-butiker i Sverige.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Lidls oskalade räkor kvitterade ut högsta betyg i Aftonbladets test.
Lidls oskalade räkor kvitterade ut högsta betyg i Aftonbladets test.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl förlänger prissänkningen på Matriket till sista april2.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Genom att samla majoriteten av det Från Sverige-märkta sortimentet under ett och samma varumärke har Lidl gjort det enkelt för de svenska hushållen att välja svenska livsmedel. För att öka de svenska hushållens medvetenhet kring svenskproducerad mat och uppmuntra till fortsatt konsumtion av svenska livsmedel förlänger Lidl sin prissänkning på hela Matriket-sortimentet april ut. Via en kupong i medlemsklubben Lidl Plus kan kunderna handla Matriket-produkter till minst 20 procents rabatt vid ett köptillfälle i veckan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye