Solna Centrum

Cervera öppnar i Solna Centrum

Dela
Sveriges ledande aktör inom kvalitetsprodukter till hemmet, köket och presentbordet slår i slutet på april upp dörrarna till en helt ny butik i Solna Centrum. Cervera erbjuder ett brett utbud av inredning från kända varumärken och har idag ett 70-tal butiker runt om i landet.

Det blir en rymlig och ljus butik om cirka 260 kvadratmeter som flyttar in i Kitch'n tidigare butikslokal, mitt i Solna Centrum vid Lekia. Butiken kommer erbjuda Cerveras senaste butikskoncept som omfattas av ett brett utbud av inredningsattiraljer, presenter, duknings- och köksprodukter.

- Vi är väldigt glada att kunna öppna en ny butik i Solna Centrum med vårt nyligen uppdaterade butikskoncept. Den fysiska butiken har en tydlig roll för vårt varumärke och vi är mycket förhoppningsfulla kring hur detta nytillskott ska tas emot av såväl befintliga som nya kunder. Osäkerheten på marknaden känner vi i princip varje vecka, men det hindrar oss inte att våga etablera. Långsiktighet är en röd tråd i vår strategi, säger Hans Redig Bolin, Vd på Cervera.

Butiken kommer att ha en välkomnande entré samt stora glaspartier som ger butiken ett fint ljusinsläpp och möjliggör stora ytor för skyltning. I samband med öppningen av den nya butiken kommer Cervera att ha attraktiva och förmånliga erbjudanden till alla kunder.

Vi är mycket glada över att få välkomna Cervera till Solna Centrum. Vi ser verkligen att Cerveras sortiment och butikskoncept kommer komplettera centrumets utbud och möta våra besökares behov mycket väl, säger Pernilla Andersson, Centrumchef Solna Centrum på Alecta Fastigheter. 

Kontakt
Vid frågor till Cervera, vänligen kontakta,
Erika Dalle, COO, Cervera
Tel: 08–6309400
E-post:  erika.dalle@cervera.se

Nyckelord

Kontakter

Om

Solna Centrum ägs och förvaltas av Alecta Fastigheter sedan 1 februari 2022. Solna Centrum – Solnas Hjärta. Här finns ett stort och brett utbud av butiker, livsmedel, service och restauranger för att möta Solnabornas behov i vardagen.

Följ Solna Centrum

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Solna Centrum

Elon Ljud & Bild öppnar i Solna Centrum3.4.2024 11:59:50 CEST | Pressmeddelande

Elon är idag en av Nordens största butikskedjor för hemelektronik och vitvaror med över 400 butiker. Kedjans butikskoncept Elon Ljud & Bild erbjuder ett brett sortiment inom mobiltelefoni och utvalda produkter inom hemelektronik. I mitten av april är öppningen planerad av en ny och fin butik precis innanför en av Solna Centrums större entréer som du når direkt från parkeringsdäcket. Butiken kommer vara cirka 89 kvadratmeter stor.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye