Nobina Care

Samtrans är nu även leverantör av färdtjänsttaxi

Dela
Det nya avtalet för färdtjänsttaxi i Region Stockholm har påbörjats, där Samtrans Omsorgsresor, en del av Nobina Care står som ny leverantör.
Samtrans som är en del av Nobina Care är nu även leverantör av färdtjänsttaxi.
Samtrans som är en del av Nobina Care är nu även leverantör av färdtjänsttaxi.

Samtrans vann tilldelning i 12 kvotområden, bland annat i Tyresö, Södertälje, Huddinge, Innerstan, Solna, Sollentuna, Järfälla, Danderyd och Täby/Vallentuna.

Samtrans som är en del av Nobina Care är marknadsledande inom omsorgsresor i Sverige och har sedan lång tid tillbaka erbjudit rullstolstaxi, på uppdrag av Färdtjänsten i region Stockholm.

- Som en leverantör som uteslutande erbjuder omsorgsresor känns det jättebra att nu också vara en del av färdtjänsttaxi i Stockholm. Det är ett naturligt steg för oss. Samtrans ska vara drivande för ökad kvalitet och med fler bolag på marknaden ökar också konkurrensen vilket är positivt för resenärerna. Men det ger också bättre möjlighet för fler resenärer att förflytta sig fritt i samhället genom fler tillgängliga bilar, framför allt i ytterområden, säger Johan Sunnvius, Marknadschef på Samtrans.

Avtalet löper fram till 31 mars 2026, med möjlighet till förlängning med ytterligare ett år.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Samtrans som är en del av Nobina Care är nu även leverantör av färdtjänsttaxi.
Samtrans som är en del av Nobina Care är nu även leverantör av färdtjänsttaxi.
Ladda ned bild

Om

Nobina Care
Nobina Care
Armégatan 38
17171 Solna

Till pressjour: 08-52250045https://www.nobina.se

Nobina Care är en del av Nobina-koncernen. Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. 
Nobina Care är marknadsledande inom särskilda persontransporter. Genom att uteslutande arbeta med upphandlad trafik vill vi finnas till för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa på annat sätt. Vi brinner för ett samhälle där alla kan röra sig fritt, oavsett förutsättningar eller behov. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt.
Vi är verksamma i både Sverige och Danmark under varumärkena Samtrans Omsorgsresor, Telepass, Göteborgs Buss och Örslev.

Följ Nobina Care

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Nobina Care

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye