Cloetta Sverige AB

Nu lanseras Läkerol Dents Fresh Apple med smak av grönt äpple och citronmeliss - en ny uppfriskande smaksensation som gör gott!

Dela
Läkerol Dents Fresh Apple är en mjuk sockerfri tuggpastill som både smakar gott och gör gott. Att ta två tuggpastiller efter måltiden är en god vana som bidrar till starka och naturligt vita tänder. Smaken av friskt grönt äpple och citronmeliss ger dessutom en fräsch och uppfriskande känsla.

Läkerol Dents är en unik produkt på marknaden som erbjuder fulländad smak, konsistens och funktion i en och samma tuggpastill. Den är dessutom både sockerfri, vegansk och innehåller xylitol, vilket till skillnad från sockerarter bidrar till att bibehålla tändernas mineralisering. Det gör att Svenska Tandläkarförbundet stöder användningen av xylitol som huvudsakligt sötningsmedel i pastiller.

Att Läkerol Dents-familjen nu utökas med en fräsch och välsmakande nyhet känns fantastiskt roligt. Läkerol Dents finns i flera uppskattade smaker som Sweet Mint, Menthol, Strawberry, Peppermint, Rasberry Lemongrass och Sweet Mango, berättar Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta.

Nyheten Läkerol Dents Fresh Apple går att hitta i dagligvaruhandeln från vecka 19. Den lanseras i en 36 grams förpackning till det rekommenderade konsumentpriset 16,90 – 22,90 kr. 

Mer information:
Vill du veta mer om Läkerol Dents Fresh Apple är du välkommen att höra av dig
till Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta via mejl: fia.rasmusson@cloetta.se.

 

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Go bananas med bärplocket - nu är det tid för CandyKings höstnyheter!12.9.2023 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Höstens lösgodisnyheter är äntligen här, garanterad succé för den som älskar bär. (Visst vet du att även bananen är ett bär?) Fruktigt, salt och segt är utmärkande för CandyKings sju nya gobitar, som du varken behöver stövlar eller myggnät för att plocka. Bland nyheterna hittar du salta bananer, knallblå överraskningar och unika Yummy Berry, som endast finns hos CandyKing.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum