Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vinnare i ”Årets franchise”

Dela
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blev en av vinnarna när Svenska Franchisetagarföreningen utsåg ”Årets franchisekedja” den gångna helgen. Priset tilldelas ett franchiseföretag som varit särskilt framgångsrikt under året som gått.
Under Svenska Franchisegalan den gångna helgen utsågs Länsförsäkringar till "Årets franchisekedja".
Under Svenska Franchisegalan den gångna helgen utsågs Länsförsäkringar till "Årets franchisekedja".

– Vi har ett ständigt fokus på att ge våra bobutiker bästa möjliga förutsättningar att driva sina verksamheter på ett framgångsrikt sätt. Ett gott samarbete, lokal förankring och styrkan i Länsförsäkringars gemensamma varumärke är förklaringar till att vi vunnit detta fina pris, säger Marcus Svanberg, VD på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Varje år delar Svenska Franchisetagarföreningen ut priser till de bästa prestationerna inom företagsformen franchise. Under Svenska Franchisegalan som genomfördes på Grand Hôtel i Stockholm den gångna helgen tilldelades Länsförsäkringar utmärkelsen som ”Årets Franchisekedja”. Priset delas gemensamt mellan Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och Länsförsäkringsbolagens Franchisesupport.

–  Inom Länsförsäkringar är franchise väldigt viktigt och vi ser alltid den affärsmodellen som ett alternativ för att utvecklas och fortsätta att växa. Priset som ”årets franchisekedja” bidrar både internt och externt till att stärka vårt varumärke och attrahera kompetent personal som vill vara med på vår fortsatta resa, säger Urban Johansson, VD på Länsförsäkringsbolagens Franchisesupport.

Juryns motivering – Årets Franchisekedja 2023:
”Att franchise bygger på en balans mellan givare och tagare har sina utmaningar. Årets vinnare har balanserat många fler utmaningar än så och gjort det med framgång. Årets vinnare har på kort tid tagit sig till marknadsledande positioner och utmanat andra aktörer med sin genuina historia och lokala förankring.”

För mer information, vänligen kontakta:
Per Sangrud, presschef
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Tel. 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Marcus Svanberg, VD
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Tel. 070-238 21 50
E-post: marcus.svanberg@lansfast.se

Urban Johansson, VD
Länsförsäkringsbolagens Franchisesupport
Tel. 073-968 37 23
E-post:urban.johansson@lansforsakringar.se

Här kan du följa oss:
Webb: www.lansfast.se
Blogg: Bostadskoll
Facebook: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Instagram: Länsfast Sverige

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Under Svenska Franchisegalan den gångna helgen utsågs Länsförsäkringar till "Årets franchisekedja".
Under Svenska Franchisegalan den gångna helgen utsågs Länsförsäkringar till "Årets franchisekedja".
Ladda ned bild

Om

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Tegeluddsvägen 21
106 50 Stockholm

https://www.lansfast.se/

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling:
Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings vision är ”Trygga bostadsaffärer genom livet”. Vi vill bidra till en rättvis och hållbar bostadsmarknad där fler kan byta bostad efter behov. De senaste tio åren har vi växt snabbast av alla landets fastighetsmäklare och är nu näst störst i branschen. Med 200 bobutiker och 1 000 hängivna medarbetare runt om i Sverige finns vi alltid nära våra kunder. Under 2022 förmedlade våra fastighetsmäklare cirka 26 400 objekt till ett försäljningsvärde av 71,9 miljarder kronor. Vi tycker att den lokala närvaron är viktig och tror att det är en av anledningarna till vi att sju av de senaste tio åren utsetts till mäklaren med Sveriges mest nöjda kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex.

 

Följ Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Kommentar till Svensk Mäklarstatistik: Fler bostadsaffärer väntas under hösten8.9.2023 08:01:00 CEST | Pressmeddelande

Villapriserna i Sverige var oförändrade under augusti, medan bostadsrättspriserna backade med 1 procent. Bostadsrättspriserna ligger nu på samma nivå som för ett år sedan, det visar nya siffror från Svensk Mäklarstatistik som analyserats av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Trots fortsatta räntehöjningar väntas stabila priser och fler bostadsaffärer till hösten.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum