Stockholms stad

Pressinbjudan: Välkommen till Kulturskolans dagar 15 - 17 maj i Kungsträdgården

Dela
Under hela tre dagar kommer Kulturskolan Stockholm bjuda Kungsträdgårdens besökare på en massa roliga upplevelser, uppträdanden och spännande workshops.
Ha kul med Kulturskolan i Kungsträdgården. Foto: Mattias Dahlqvist
Ha kul med Kulturskolan i Kungsträdgården. Foto: Mattias Dahlqvist

Den 15-17 maj fylls Kungsträdgården med teater, dans, musik och gaming samt en mängd prova på-aktiviteter som är helt kostnadsfria. Med oss i parken är också ungdomsbiblioteket PUNKT och Inferno Online.

I år samarbetar kulturskolan med restaurangskolor i staden. Deras ungdomar kommer att sälja och servera fika på plats under festivalen för att ytterligare sätta guldkant på dagarna.

Vi hoppas kunna bjuda stockholmarna på en riktigt härlig festivalkänsla där vi tillsammans upplever kultur på ungas villkor! Parken är öppen klockan 17.00 - 21.00 varje dag. Välkommen! 

Ta del av årets program på kulturskolans webbplats | kulturskolan.stockholm.se

För mer information:

Nadya Gruner, kommunikatör på Kulturskolan, 076 123 19 17

Oscar Oscarsson, producent för Kulturskolans dagar, 076 -129 47 94 oscar.ocarsson@edu.stockholm.se

Ebba Johansson, producent för Kulturskolans dagar, 076-116 85 33
ebba.johansson@edu.stockholm.se

Nyckelord

Kontakter

KulturförvaltningenCarolina Ekéus, presschef

I kulturförvaltningen ingår Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stockholm konst, Stockholms stadsbibliotek, Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och Stockholmia förlag.

Tel:076-123 18 80carolina.ekeus@stockholm.se

Bilder

Ha kul med Kulturskolan i Kungsträdgården. Foto: Mattias Dahlqvist
Ha kul med Kulturskolan i Kungsträdgården. Foto: Mattias Dahlqvist
Ladda ned bild

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

Kulturförvaltningen 

I Kulturförvaltningen ingår Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stockholm konst, Stockholms stadsbibliotek, Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och Stockholmia förlag samt Evenemangsavdelningen.

 

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Snart börjar vi rusta upp Östermalmstorg8.12.2023 07:58:00 CET | Pressmeddelande

Just nu pågår förberedelser inför upprustningen av Östermalmstorg till ett levande, tryggt och tillgängligt stadstorg. Den första byggetappen i projektet är att renovera växtbäddarna för de befintliga träden på södra sidan av torget. Där står Östermalmsgrillen idag. En av förberedelserna inför byggstarten är att kiosken ska flytta till en annan tillfällig plats på torget under byggtiden. Ägarens plan är att flytta byggnaden söndagen 10 december. När byggnaden är flyttad startar arbetet med att rusta upp torget.

Fritids- och framtidsmässan samlar utställare för barn och unga med funktionsnedsättning6.12.2023 16:07:45 CET | Pressmeddelande

Den 16 februari 2024 arrangerar Stockholms stad Fritids- och framtidsmässan i Eriksdalshallen. Mässan riktar sig till barn och unga med funktionsnedsättning och deras anhöriga. På mässan finns utställare som exempelvis funktionsrättsorganisationer, stadens fritidsgårdar, Kulturskolan samt olika föreningar. Besökare kan få information om utbildnings- och arbetsmöjligheter anpassat för personer med funktionsnedsättning. Dessutom kan besökare även pröva på en mängd olika aktiviteter som till exempel judo, bowling och dans.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum