Danderyds kommun

Drop in-vigsel på Djursholms slott

Dela
Går du i giftastankar? Vad passar då bättre än att gifta sig på Sveriges nationaldag. Och i ett slott! Danderyds kommun hälsar välkommen till drop in-vigsel på Djursholms slott tisdag 6 juni klockan 15-16.30.

I samband med det traditionella nationsdagsfirandet vid Djurshoms slott ges möjligheten att vigas borgerligt i gula salongen på slottet. Det enda du behöver ha med dig är ett vigselintyg och hindersprövning (inte äldre än tre månader) från Skatteverket. Och så din partner såklart. Medtag även giltig legitimation. Det kommer finnas tillgängliga vittnen om du inte har med dig de två som behövs. 

Om du vill boka något kan du höra av dig till djursholmslott@danderyd.se, annars är det bara att dyka upp någon gång mellan 15 och 16.30 så viger vi så många vi hinner. Vi ses på hela Sveriges födelsedag. Som kanske blir din bröllopsdag.

 

Kontakter

Bilder

Om

Danderyds kommun
Danderyds kommunFölj Danderyds kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Danderyds kommun

Första spadtaget för Danderyds egna korttidsboende11.12.2023 15:06:53 CET | Pressmeddelande

Danderyds kommun bygger sitt första egna korttidsboende för att möta det ökande behovet med allt fler äldre. – Detta symboliska spadtag signalerar att vi äntligen startar byggnationen av vårt nya korttidsboende. Danderyd ska vara den bästa kommunen att leva, bo och verka i – även som äldre och anhörig. Vi behöver då möta invånarnas behov genom hela livet, säger Hanna Bocander (M), kommunstyrelsens ordförande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye