Lidl Sverige

Lidls färdiga pizzadeg topptestas

Dela
Lidl Sverige fortsätter att skörda framgångar i oberoende smak- och kvalitetstester. I Nya Wermlands-Tidningens nya test av färdig pizzadeg hamnar Lidls egen i topp. Med omdömen som lätt att öppna och rulla ut, god smak, bra konsistens och fluffig med krispiga kanter tog Lidls pizzadeg hem en andraplacering med 4 av 5 betyg.
Chef Select & You Pizzadeg XXL är Topptestad i NWT
Chef Select & You Pizzadeg XXL är Topptestad i NWT

I NWTs testpanel provsmakades åtta sorters färdig pizzadeg och pizzabottnar från olika varumärken. Juryn tillagade degen enligt anvisningarna i ugn med en klassisk toppning bestående av tomatsås, mozzarella och basilika.

- Vi är oerhört stolta över att vår pizzadeg kammade hem en topplacering. Extra kul att vår utnämndes till ett bra köp och att den var billigast bland de sorter som testades. Testet är ytterligare bevis på att hög kvalitet inte behöver gräva ett hål i plånboken men framförallt att vi lever upp till vårt erbjudande om högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, Inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Lidls egen Chef Select & You Pizzadeg XXL kostar 21,50 kronor för 550 g med ett kilopris på 39,09 kronor.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Chef Select & You Pizzadeg XXL är Topptestad i NWT
Chef Select & You Pizzadeg XXL är Topptestad i NWT
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl förlänger prissänkningen på Matriket till sista april2.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Genom att samla majoriteten av det Från Sverige-märkta sortimentet under ett och samma varumärke har Lidl gjort det enkelt för de svenska hushållen att välja svenska livsmedel. För att öka de svenska hushållens medvetenhet kring svenskproducerad mat och uppmuntra till fortsatt konsumtion av svenska livsmedel förlänger Lidl sin prissänkning på hela Matriket-sortimentet april ut. Via en kupong i medlemsklubben Lidl Plus kan kunderna handla Matriket-produkter till minst 20 procents rabatt vid ett köptillfälle i veckan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye