Apollo

Bli certifierad yogalärare med Apollo!

Dela
I samarbete med Satwik School of Yoga lanserar Apollo en komplett yogalärarutbildning på 200 timmar, certifierad av Yoga Alliance.

I samarbete med Satwik School of Yoga (Indien) lanserar Apollo Sports i januari 2024 ännu en komplett yogalärarutbildning på 200 timmar, ledd av den erkända indiska yogagurun Riyas Babu. Utbildningen är certifierad av Yoga Alliance, och efter avslutad kurs är studenterna kvalificerade att certifiera sig som yogalärare och kan undervisa över hela världen.

Apollos yogalärarutbildning äger rum på sporthotellet La Pared - powered by Playitas på Fuerteventura och pågår från 5 januari till 2 februari 2024.

Det blir fyra intensiva veckor ledda av erkända yogaguruer i fantastiska omgivningar, och självklart ingår allt - undervisning och kursmaterial, flygresa tur & retur, boende och mat. Det är det ultimata paketet för alla som vill bli certifierade yogalärare, säger Daniel Giray, Sportchef på Apollo.

Under de veckorna då utbildningen äger rum kommer hotellet också att få besök av en indisk kock från Kerala för att höja kvaliteten på vistelsen ytterligare. Dessutom kommer en tibetansk munk att dela med sig av andlig visdom, buddhistiska läror och mindfulness-övningar.

Detta ingår i utbildningen

Asana: (Hatha, Ashtanga och Yin), sekvensering, justering, undervisningspraxis, mantrameditation och anatomi

Filosofi: Olika filosofier inom hinduismen, Yoga Sutra, Grundläggande om buddhism, Meditation, Vetenskap och Spiritualitet, Grundläggande Ayurveda

Praktiska studier: Pranayama, Meditation, Asana-klasser, Undervisningspraxis, Anpassning och Mantrameditation, Kriyas och Bandhas

 

Praktisk information om utbildningen

Pris från: 29 998:-
Datum: 5 jan - 2 feb 2024
Hotell: La Pared - powered by Playitas
Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn, Göteborg

Detta ingår:

  • Certifierad Yogautbildning 200 timmar
  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage
  • Transfer tur & retur
  • Del i dubbelrum 
  • Helpension (frukost, lunch och middagsbuffé)
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

*enkelrumstillägg 10 000:-

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum