BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget öppnar bokningen inför vintersäsongen redan nu

Dela
Säkra ditt drömboende! Redan nu kan du boka nästa säsongs skidresa i Kungsberget.

Nu kan du säkra nästa säsongs skidresa! Redan förra veckan öppnade boendebokningen inför vintersäsongen i Kungsberget på anläggningens hemsida.

– Intresset för skidåkning är otroligt stort! Vi vet sedan innan att våra gäster vill vara ute i god tid och säkra sin semester under populära veckor, till exempel sportlovet. Därför känns det bra att vi öppnar bokningen för nästa säsong redan nu, säger Johnny Jernqvist, platschef Kungsberget.

Du som bokar ditt boende i Kungsberget kan dessutom känna dig trygg med att du inte går miste om några pengar – tack vare en generös prisgaranti.

– Med vår prisgaranti kan man tryggt boka långt i förväg. Vi garanterar att vi inte kommer att köra några sena kampanjer eller sista minuten-priser. Och för att ge tyngd till löftet garanterar vi mellanskillnaden tillbaka om man hittar ett billigare pris, säger Mikael Elford, kommersiell chef Branäsgruppen.

Boenden läggs upp löpande

Redan nu går många boenden att boka på Kungsbergets hemsida, men boenden kommer att släppas löpande fram till och med 1 juli.

– Skulle man inte hitta sitt favoritboende så gäller det att hålla utkik på hemsidan under kommande veckor. Vi rekommenderar att man är ute i tid för att inte riskera att det blir fullbokat, förklarar Johnny Jernqvist.

Cykelpremiär

Även om bokningen inför vintersäsongen redan öppnat så är det just nu fullt fokus på sommaraktiviteter i Kungsberget. Förberedelserna är i full gång inför kommande cykelpremiär lördag 10 juni då det blir cykling och aktiviteter för hela familjen.

– Vi ser fram emot cykelpremiären som kommer innehålla massor av roliga och spännande aktiviteter utöver själva cyklingen i sig. Vi arrangerar bland annat cykeltest, minislopestyle och ett motionslopp för barn, avslutar Johnny Jernqvist.

Kungsberget har öppet för cykling under helgerna 10-11 juni samt 17-18 juni och därefter dagligen från och med 23 juni fram till och med 13 augusti.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs och Kungsberget.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

Branäsgruppen ger unga en fot in i arbetslivet: "Här har jag möjligheten att växa enormt"30.8.2023 10:39:47 CEST | Pressmeddelande

Branäsgruppen är mitt uppe i rekryteringsprocessen inför kommande vinter och söker personal till både Kungsberget och Branäs. Företaget är en uppskattad arbetsgivare som ger unga en fot in i arbetslivet. – Här har jag möjligheten att växa enormt i min arbetsroll och företaget ger mig ett stort förtroende, vilket har resulterat i att jag har tagit ett stort kliv i karriären, säger Wilma Dahlgren som idag arbetar som restaurangchef i Branäs.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum