Apollo

Nyheter! Apollo lanserar resor till Sharm el Sheikh

Dela
Nu återvänder den tidigare favoriten äntligen till Apollos vinterprogram.

Det finns få resmål som, under vintermånaderna, lyckats konkurrera lika bra med Kanarieöarna som Sharm el Sheikh i Egypten. Sedan destinationen försvann ur Apollos program 2011 har det funnits många önskemål om den ska komma tillbaka. Den 12 oktober kommer många resglada sydsvenskars önskan att gå i uppfyllelse. Då startar researrangören sin första flygning, från Kastrup, Köpenhamn, tillbaka till bad- och snorklingsparadiset, som har genomgått stora uppgraderingar under de senaste åren.

- Sharm har länge varit en av våra mest populära destinationer, och det är lätt att förstå varför. Vackra stränder, kristallklart vatten, bra hotell, och inte minst spännande sevärdheter, gör att det finns något för alla. Här har det också hänt mycket de senaste åren - nya områden har vuxit fram, infrastrukturen har förbättrats och en stor del av hotellen har genomgått renoveringar, så vi ser fram emot att äntligen komma tillbaka, säger Martina Krantz, pressansvarig på  Apollo.

Mycket semester och sol för pengarna!

Sharm el Sheikhs största dragplåster är naturligtvis de vackra stränderna och det imponerande korallrevet, som varje år lockar snorklings- och dykentusiaster från hela världen. Det mångsidiga resmålet är också en stor familjefavorit tack vare förstklassiga hotell som även är utformade för de små. Dessutom ligger Sharm el Sheikh nära en mängd spännande sevärdheter som finns på varje kulturälskares lista - från historiska Kairo och Petra till Sinaiberget.

- Den största fördelen med Sharm el Sheikh är de många alternativ som finns. Här kan du till exempel koppla av på ett femstjärnigt hotell utan att bränna hål i plånboken, ge dina barn en oförglömlig semesterupplevelse genom att välja ett hotell med en imponerande vattenpark och fylla dina dagar med historiska, kulturella och aktiva upplevelser och utflykter, fortsätter Krantz.

Ett annat stort dragplåster är vädret. Till skillnad från många andra vinterresmål har Sharm el Sheikh solgaranti och behagliga temperaturer på i genomsnitt 26 grader under hela halvåret - perfekt för oss solhungriga svenskar!

 

För svenskar som har Kastrup som närmsta flygplats avgår Apollos paketresor till Sharm el Sheikh varje torsdag från den 12 oktober till den 28 mars.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se