Svea Bank AB (publ)

Börjes Tingsryd ska växa med Svea Bank

Dela
Nu står det klart att Börjes Tingsryd valt Svea som ny partner för betallösningar. Samarbetet är en viktig del i företagets arbete med att stärka kundupplevelsen i såväl e-handeln som i fysisk butik.

Familjeföretaget Börjes Tingsryd har sedan 70-talet varit ett välkänt namn för hästvänner i hela Norden. Företaget växer ständigt och har idag ett varuhus i Tingsryd, tre butiker inriktade på hästsport runt om i landet samt e-handel. Tillsammans med Svea vill Börjes Tingsryd ta nästa steg i sin tillväxtresa och öka kundnöjdheten, både i butik och online.


Genom samarbetet kommer Börjes Tingsryd nu att erbjuda kunderna fler flexibla betalningsalternativ. Något som är av stor betydelse, enligt Sveas rapport Payments in the Nordics. Hela 74 procent av svenskarna har någon gång avbrutit ett köp när de saknat en betalmetod, vilket partnerskapet ser till att undvika.

– ­Vi är glada att inleda samarbetet med Svea och att landa i en partner som delar vår entreprenörsanda. De erbjuder en personlig kontakt vilket har varit en viktig anledning till att vi valt att samarbeta med dem. Deras erfarenhet av att jobba med stora företag ser vi som en stark fördel när vi nu vill skala upp vår onlineförsäljning. Svea är dessutom en partner som har visat att de förstår våra utmaningar och har tjänsterna som möjliggör vår tillväxt, säger Anna Rungegård, VD Börjes Tingsryd.

– Vi är stolta över förtroendet och ser fram emot att vara en del av Börjes Tingsryds fortsatta tillväxtresa. Att kunna erbjuda skräddarsydda betallösningar i de fysiska butikerna och online är något som kommer att öka konverteringen och bidra till en starkare tillväxt. Tillsammans med Börjes Tingsryd möter vi konsumenternas höga krav och förbättrar kundupplevelsen, säger Magdalena Caesar, Affärsområdeschef betallösningar, Svea Bank.

Om Börjes Tingsryd
Börjes Hästsport är ett av de ledande företagen inom hästsport i Skandinavien. Med sina butiker och e-handel erbjuder de ett brett sortiment för häst, ryttare, stall och hage samt för katt och hund. Med en gedigen kunskap om hästar som sträcker sig årtionden tillbaka har de etablerat sig som en av branschens ledande aktörer. Läs mer på www.borjes.se.

Nyckelord

Kontakter

Emma LindgrenHead of PR och expert på digital konsumtion

Bilder

Dokument

Om

Svea Bank AB (publ)
Svea Bank AB (publ)
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Om Sveas betallösningar
Sveas betallösningar lanserade 2007 och används idag av 15 000 e-handlare i Norden med 7,5 miljoner betalande kunder. Erbjudandet består av betallösningar för e-handel och fysisk butik där Svea möter konsumenternas förväntningar på en smidig kundupplevelse och handlarnas behov av hög konvertering. Affärsområdet är en del av Svea Bank AB.

Följ Svea Bank AB (publ)

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Bank AB (publ)

Nya undersökningar om Black Friday visar: E-handeln möter inte konsumenternas förväntningar23.11.2023 14:24:27 CET | Pressmeddelande

Årets mest intensiva shoppingperiod har startat – Black Friday och julhandeln. En tredjedel av e-handlarna planerar att ta fram Black Friday-erbjudanden men ännu fler kommer att avstå. Samtidigt är intresset bland konsumenter större än någonsin. Merparten av kvartalets shoppingbudget väntas gå till köphögtiden och fler kommer nyttja rabatterna. Det visar Svea Banks E-handelsindikator och Prisjakts Konsumentkompass, som ställt frågor till både e-handlare och konsumenter.

Marknadsföring, datahantering och kundtjänst: Här ser svenska företag störst fördelar med AI27.10.2023 08:15:00 CEST | Pressmeddelande

Utvecklingen av artificiell intelligens har exploderat de senaste åren. Men hur ställer sig svenska företag till att använda AI? I Svea Banks nya undersökning framgår det att fler är positivt inställda till AI jämfört med tidigare och drygt var tredje företag överväger att integrera tekniken i verksamheten­. Samtidigt uttrycker en tredjedel oro över säkerhetsrisker.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum