PR & Beyond

Laleh planerar för turnépremiär med ny exklusiv musik för konsertbesökarna

Dela
För de lyckliga som har lyckats boka biljetter till Lalehs spektakulära sommarturné har hon en underbar överraskning. Ni som kommer till konserterna kommer att få uppleva en exklusiv premiär livespelning av hennes kommande singel "Vargtimme", som officiellt släpps först efter turnén den 1 september.
Foto: Gustaf Thörn
Foto: Gustaf Thörn

… Jag vill vara närvarande när publiken hör låten för första gången. "Vargtimme" betyder mycket för mig då den utforskar de timmar mitt i natten när man möter sig själv och sina rädslor.” - Laleh

Förra året bjöd Laleh in till en minnesvärd födelsedagsfest när hon som den första svenska kvinnliga artisten genomförde en utsåld konsert på Ullevi i Göteborg. I år fortsätter hon att skriva historia genom att ge sig ut på sin största turné någonsin, där hon besöker förtrollande Sofiero i Helsingborg, den vackra ruinen i Borgholm på Öland, charmiga Skeppsbron i Umeå, Södra Hamn i Luleå och spektakulära Dalhalla i Rättvik som en höjdpunkt och återvänder till Ullevis scen. Men det är inte allt. Laleh kommer också att sätta en ännu större milstolpe i sin karriär genom att bli den första kvinnliga svenska artisten att själv spela på den imponerande Tele2 Arena i Stockholm.

Spänningen fortsätter då flera hemliga gäster har bjudits in till konserterna på både Ullevi i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm. Den första gästen som har avslöjats är komikern och skådespelaren Per Andersson, som kommer att medverka på Ullevi!

Under våren har Laleh släppt singeln "Framåt", som har fått massiv radiospeltid och har legat på A-listan hos P4 i flera veckor. Hon har också blivit grammisnominerad i kategorin "Årets Pop" med sitt senaste album "Vatten". Albumet har blivit hyllat av kritiker och innehåller välkända låtar som "Socker och Vatten", "Minnet Av Ett Hav" och "Det kommer Bli Bra", vilka redan har nått en imponerande fyrfaldig platina-status.

Lalehs sommarturné 2023 kommer att bjuda på oförglömliga upplevelser och besöka följande platser:

28 juli: Helsingborg - Sofiero Slott
29 juli: Borgholm - Slottsruinen
4 augusti: Umeå - Skeppsbron
5 augusti: Luleå - Södra Hamn
12 augusti: Rättvik - Dalhalla
19 augusti: Stockholm - Tele2 Arena
26 augusti: Göteborg - Ullevi

Vill du bevaka konserten och ha pressbiljetter, fotopass eller komma i kontakt med Laleh hör av dig till oss.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Gustaf Thörn
Foto: Gustaf Thörn
Ladda ned bild
Foto: Gustaf Thörn
Foto: Gustaf Thörn
Ladda ned bild
Foto: Gustaf Thörn
Foto: Gustaf Thörn
Ladda ned bild

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

#peaklenin4autism - nästa äventyr för Måns Möller6.7.2023 11:44:29 CEST | Pressmeddelande

Efter att bland annat ha cyklat över USA, genomfört 10 Vasalopp på 10 dagar (med Christer Skog) och slagit världsrekordet som snabbast över Europa på cykel (613 mil på 28 dagar från UFA, Ryssland till Cabo da Roca, Portugal), står ännu ett äventyr för dörren för Måns Möller: att bestiga berget Peak Lenin i Tadzjikistan. Berget når en höjd på 7134 meter över havet. Med sig på resan har han sin vän Tony Regnhamn. Klättringen starta den 9 juli och målet är att nå toppen den 24 juli.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye