Gotlands Bryggeri

Spendrups sponsrar SM – Gotlands Bryggeri sponsrar VM!

Dela

Spendrups är sedan länge stolt sponsor till SHL och Allsvenskan i fotboll. Från och med maj i år är Gotlands Bryggeri stolt sponsor till Kubb-VM.

I veckan blev det klart att Gotlands Bryggeri genom Wisby Lager Alkoholfri går in som huvudsponsor till Kubb-VM som traditionsenligt arrangeras på Gotland.

  • Jättekul och superviktigt för oss på Gotlands Bryggeri att stå upp för den gotländska idrotten och kulturen, säger Carl-Johan Stålhammar VD för Gotlands Bryggeri.

Kubb-VM som arrangerats sedan 1995, går i år av stapeln 3-5 augusti på Rone IP och arrangeras som vanligt av Rone GoIK.

  • Att stötta det gotländska närsamhället och vara en del av samhällsengagemanget här på ön är bra och viktigt för alla. Lag från 20 länder kommer hit. Det är ju fantastiskt, säger Carl-Johan Stålhammar.

Gotlands Bryggeri kommer självklart vara på plats 3-5 augusti och ta del av detta unika arrangemang.

Kubb är en underbar sommarsport både för världseliten och för oss glada amatörer säger Lina Strand, Produktchef på Gotlands Bryggeri. Kubb är lika självklart som grillning på många sommarmiddagar. Men tjafs om kubb-regler kan ju alla relatera till. Därför hjälper Wisby Lager Alkoholfri nu till att reda ut Kubb-reglerna en gång för alla.

Mindre pub, mera kubb med Wisby Lager Alkoholfri i sommar!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om oss

Insprängt i det gotländska kulturarvet, innanför Visbys medeltida ringmur, ligger Gotlands Bryggeri. Två koppar­­­pannor, tre bryggmästare och tonvis av idéer har sedan starten 1995 producerat några av de mest älskade ölerna i Sverige.

Följ Gotlands Bryggeri

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Gotlands Bryggeri

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum