Bra start på sommaren i Branäs

Dela

Sommaren är igång i Branäs sedan några veckor tillbaka och anläggningens gäster har fått uppleva en riktigt bra start på säsongen.

Branäs öppnade för säsongen på midsommarafton och har därmed knappt hållit öppet en månad. Premiären lockade många midsommarfirande cyklister och redan nu kan den värmländska anläggningen summera den gångna sommarsäsongen som lyckad.

Branäs har lagt ned mycket arbete på sina cykelleder inför säsongen, inte minst på deras gröna led Solsvängen som har byggts om för att ge ännu bättre flyt – vilket har uppskattats av gästerna.

– Solsvängen är gästernas favorit! Den har bra flow med sina svängar och gupp som passar hela familjen. Vår cross country-led har också blivit otroligt mycket bättre efter att vi byggde om den inför säsongen, förklarar Patrik Buhrkall-Nilsson, sportchef Branäsgruppen.

Även på den slingrande leden Nintendo Land har det cyklats flitigt under sommaren och den blå leden har blivit en favorit bland barn och familjer som är ute efter nya utmaningar.

Förutom fantastiska leder så är det många gäster som förundras över den magnifika naturen som Branäs innehar.

– Från toppen har vi en fantastisk utsikt över norra Värmlands skogar och Klarälven. Många gäster förvånas över hur vackert det är här, säger Patrik Buhrkall-Nilsson.

Sommarens nyheter är populära

En nyhet som lanserades inför den här säsongen är lekparken och teknikbanan på Soltorget som båda har blivit en succé bland barnen.

– Barnen älskar den nya lekparken och teknikbanan. Tillsammans med mysiga Ladans Restaurang gör detta Soltorget ännu mer levande för hela familjen. Den här sommaren har börjat riktigt bra och jag tror den kommer fortsätta minst lika bra, avslutar Patrik Buhrkall-Nilsson.

Branäs håller öppet fram till 13 augusti.

Nyckelord

Kontakter

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye