Stockholms stad

Bronsmatchen på storbildsskärm i Stockholm

Dela
På lördag har Sverige chans att vinna brons i fotbolls-VM. I helgen visar Stockholms stad bronsmatchen och finalen på storbildsskärm i Rålambshovsparken på Kungsholmen i Stockholm.

– Vi är många som tycker att det har varit fantastiskt roligt att följa fotbollslandslagets framgångar på andra sidan jordklotet. Jag gläds åt att vi kan erbjuda stockholmarna att dela upplevelsen med andra fotbollsfantaster i Rålambshovsparken och heja fram Sverige i bronsmatchen, säger Karin Wanngård (S), finansborgarråd i Stockholms stad.

Sändningstider:

  • Lördag 19 augusti, sändningsstart kl 9.30, matchstart kl 10.00: Bronsmatch Sverige–Australien, spelas i Melbourne.
  • Söndag 20 augusti, sändnings- och matchstart kl 12.00: Final Spanien–England, spelas i Sydney.

Ta gärna med egen picknick och något att sitta på. Toaletter finns på plats.

Kontakt

Kajsa Loord, presskontakt för finansborgarrådet
Telefon: 076-122 92 47
E-post: kajsa.loord@stockholm.se

Tomas Andersson, presskontakt, Visit Stockholm
Telefon: 070-542 85 71
E-post: tomas.andersson@stockholm.se

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov, driva företag eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Vi är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Snart börjar vi rusta upp Östermalmstorg8.12.2023 07:58:00 CET | Pressmeddelande

Just nu pågår förberedelser inför upprustningen av Östermalmstorg till ett levande, tryggt och tillgängligt stadstorg. Den första byggetappen i projektet är att renovera växtbäddarna för de befintliga träden på södra sidan av torget. Där står Östermalmsgrillen idag. En av förberedelserna inför byggstarten är att kiosken ska flytta till en annan tillfällig plats på torget under byggtiden. Ägarens plan är att flytta byggnaden söndagen 10 december. När byggnaden är flyttad startar arbetet med att rusta upp torget.

Fritids- och framtidsmässan samlar utställare för barn och unga med funktionsnedsättning6.12.2023 16:07:45 CET | Pressmeddelande

Den 16 februari 2024 arrangerar Stockholms stad Fritids- och framtidsmässan i Eriksdalshallen. Mässan riktar sig till barn och unga med funktionsnedsättning och deras anhöriga. På mässan finns utställare som exempelvis funktionsrättsorganisationer, stadens fritidsgårdar, Kulturskolan samt olika föreningar. Besökare kan få information om utbildnings- och arbetsmöjligheter anpassat för personer med funktionsnedsättning. Dessutom kan besökare även pröva på en mängd olika aktiviteter som till exempel judo, bowling och dans.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum