Ljusgårda

Magnus Agervald lämnar sitt uppdrag som VD för Ljusgårda – tar plats i styrelsen

Dela

Ljusgårda meddelar idag att Magnus Agervald lämnar sitt uppdrag som VD för Ljusgårda, men kommer att fortsätta sin resa med bolaget genom att ta plats i styrelsen. Efter ett framgångsrikt år av arbete med dessa mål, överlämnar han nu stafettpinnen tillbaka till före detta VD och medgrundare, Andreas Wilhelmsson.

Ljusgårda meddelar idag att Magnus Agervald lämnar sitt uppdrag som VD för Ljusgårda, men kommer att fortsätta sin resa med bolaget genom att ta plats i styrelsen. Magnus tillträdde VD-posten hösten 2022 med ett specifikt uppdrag: att i samarbete med ledningsgruppen stärka bolagets strategi, struktur och finansieringsplan. Efter ett framgångsrikt år av arbete med dessa mål, överlämnar han nu stafettpinnen tillbaka till före detta VD och medgrundare, Andreas Wilhelmsson.

Magnus kommenterar sitt beslut: "Jag ser verkligen fram emot att fortsätta stötta Ljusgårda och Andreas genom min nya roll i styrelsen. Ljusgårda har branschledande resultat , och jag är övertygad om att en stark tillväxtresa ligger framför oss. Jag är mycket stolt över det arbete jag, tillsammans med ledningsgruppen, har utfört under året. Att jag nu kan fortsätta vara nära bolaget och bidra med min kompetens och erfarenhet känns mycket givande."

Företaget har, sedan dess grundande, strävat efter att leverera innovativa och hållbara lösningar som svarar mot utmaningarna för framtidens matsystem. Med Magnus i styrelsen och Andreas återtillbaka vid rodret som VD, ser bolaget ljust på framtiden och planerar för fortsatt tillväxt och utveckling. 

Kenneth Bengtsson, ordförande i Ljusgårda, betonar: "Med Magnus i styrelsen och Andreas åter i VD-rollen ser vi starkt mot framtiden. Utifrån min erfarenhet av att arbeta med liknande bolag förstår jag värdet av att ha grundare aktivt involverade. Denna delaktighet blir ofta den gnista som ger organisationen kraften att tackla utmaningar och sträva efter ambitiösa mål."

Vid behov av pressbilder och övriga frågor vänligen kontakta press@ljusgarda.se 

Kontakter

Bilder

Följ Ljusgårda

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ljusgårda

Ljusgårda tar hem priset för "Best Product Marketing" på Vertical Farming World Awards i London”12.10.2023 10:10:23 CEST | Pressmeddelande

Ljusgårda, en framträdande aktör inom vertikal odling och hållbar livsmedelsproduktion, har vunnit kategorin "Best Product Marketing" vid Vertical Farming World Awards. Denna prestigefyllda händelse, som årligen samlar branschens mest inflytelserika företag och intressenter, är en mötesplats för att främja innovation och hållbarhet inom vertikal odling. Ljusgårdas seger i denna kategorin är en stark indikation på att vårt åtagande att öka kunskapen om hållbar odling och kommunikation inom branschen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye