Yvonne Nordlind är tillförordnad vd för Stiftelsen Skansen

Dela

Från och med fredagen den 1 september, 2023 är Yvonne Nordlind tillförordnad vd för Stiftelsen Skansen. Hon verkar på uppdrag av Stiftelsen Skansens styrelse och uppdraget löper fram till den 2 januari, 2024 då Maria Groop Russel tillträder som vd.

Yvonne Nordlind har varit försäljnings-, marknads- och kommunikationschef på Stiftelsen Skansen de senaste fyra åren. 

– Jag är väldigt glad för förtroendet att få leda Skansen under den här perioden. Jag har arbetat nära vår tidigare vd John Brattmyhr vilket underlättar för att fortsätta hålla fart i gamla och nya projekt under hösten. Det blir en kul tid fram till januari säger Yvonne Nordlind, tf vd Skansen.

Kontakter

Bilder

Yvonne Nordlind
Yvonne Nordlind blir tillförordnad vd för Stiftelsen Skansen
Ladda ned bild

Mitt på den gröna ön Djurgården i Stockholm finns Skansen. En plats som levandegör upplevelser av natur och kultur – nu, då och i framtiden. Stiftelsen Skansen är världens äldsta friluftsmuseum, grundat 1891 av Artur Hazelius, och varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till oss.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Nu startar julen på Skansen – folkkära julmarknaden firar 120 år22.11.2023 13:00:00 CET | Pressmeddelande

På fredag, den 24 november, slås portarna upp till julen på Skansen. En magisk och traditionsfylld upplevelse för både gammal och ung. I år fyller den prisade julmarknaden 120 år – vilket firas med längre öppettider och nyheten mellandagsmarknad. Dessutom kan gäster färdas bakåt i tiden och uppleva hur högtiden firats förr, gå på julkonserter, träffa tomten och stöpa ljus.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye