Stiftelsen Skansen

Drop in-bröllop på Skansen – En magisk sommardag för kärleken

Dela

Skansen bjuder in till årets mest efterlängtade händelse för kärlekspar – det årliga drop in-bröllopet! Den 15 juni är dagen då par kan säga "ja" till varandra på en av Stockholms vackraste platser, helt spontant eller genom att boka plats och tid i förväg. Dagen erbjuder mängder av aktiviteter, erbjudanden och kärleksfull stämning för alla som besöker Skansen denna dag.

Drop in-bröllop på Skansen
Drop in-bröllop på Skansen Cecilia Törnqvist

Bollnästorget kommer att förvandlas till Bröllopstorget

Hjärtat av festligheterna kommer att vara på Bröllopstorget (Bollnästorget), där information, aktiviteter, mat, dryck och en kärleksfull atmosfär väntar. För att göra dagen extra minnesvärd erbjuds följande:

Boosta relationen med Recouple Under Skansens drop in-bröllopsdag håller Recouple i korta övningar och lekar på plats som alla kan pröva på för att lära känna varandra bättre och fördjupa sina relationer. Recouple återvänder dessutom till Skansen i oktober, med gratis parutvecklingsworkshops i det återinvigda tornet Bredablick.

Bindning av björklövskransar: Skickliga kransbindare hjälper till att skapa vackra kransar dagen till ära.

Dansbanan: Dans till kärleksfulla låtar och möjlighet att önska favoritlåtar hos DJ. Perfekt tillfälle för den första dansen.

Brudbuketter: Florist Jenny Eriksson erbjuder buketter i olika utföranden och storlekar. Förbeställ på Studio Blommans hemsida och hämta ut på Bollnästorget.

Bröllopsfotografering:  På plats finns Kicki Fotograf som förevigar parens stora dag

Kärlekstatueringar: Emelinn Heikkinen erbjuder små kärlekstatueringar.

Personliga porträtt: Illustratör Hanna Järgenstedt målar snabba, färgsprakande konstverk för att föreviga dagen.

Workshop med lera: Skapa vackra dekorationer eller praktiska ringskålar med keramikern Becca Lindbergh.

Kort bröllopsresa: Romantisk tur på häst och vagn med start från Seglora kyrka.

Presentartiklar: Perfekt tillfälle att köpa något som symboliserar kärleken, som en fin ring eller personlig bokstavsberlock.

Folkdansuppvisning: Skansens folkdanslag uppträder kl 14.00 på Tingsvallenscenen.

Danskväll på Galejan:  Upplev sann dansglädje med några av Sveriges bästa dansband.

 Välkomna till Skansen för att fira kärleken på årets drop in-bröllop!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Drop in-bröllop på Skansen
Drop in-bröllop på Skansen
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Mitt på den gröna ön Djurgården i Stockholm finns Skansen. En plats som levandegör upplevelser av natur och kultur – nu, då och i framtiden. Stiftelsen Skansen är världens äldsta friluftsmuseum, grundat 1891 av Artur Hazelius, och varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till oss.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Trädplanteringsceremoni på Skansen20.6.2024 14:28:14 CEST | Pressmeddelande

I år står Sverige värd för IUFRO World Congress, ett av världens största globala skogsrelaterade evenemang som hålls vart femte år. Årets kongress äger rum den 23-29 juni i Stockholm. Kongressen kommer att inledas med en trädplanteringsceremoni på Skansen nu på söndag. Det är en uppskattad tradition inom IUFRO som symboliserar motståndskraft och den bestående kopplingen mellan generationer och kontinenter. Detta evenemang är även ett sätt för värdländerna att visa upp sin regionala kultur och traditioner relaterade till skog och träd.

Midsommar på Skansen – en tre dagar lång fest med musik, dans och aktiviteter för hela familjen4.6.2024 09:16:09 CEST | Pressmeddelande

Den 21–23 juni bjuder Skansen in till ett storslaget midsommarfirande fyllt med aktiviteter för hela familjen. Upplev en klassisk midsommar mitt i Stockholm med festligheter som varar från förmiddag till långt in i den ljusa sommarnatten. Dansa och lek runt majstången, bind en björklövskrans, njut av god mat och dryck, och upplev folkdans, låtspel och folktro.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye