Stiftelsen Skansen

De gästar årets Allsång på Skansen

Dela

Den 25 juni är det dags för sommarens första Allsång på Skansen under ledning av Pernilla Wahlgren. Idag avslöjades vilka artister som gör henne sällskap på scenen i år. Samtidigt släpps biljetter för dem som önskar förboka sin plats.

Pernilla sjunger på Allsång på Skansen
Pernilla sjunger på Allsång på Skansen Alex Hinchcliffe

Allsång på Skansen tillbaka. Under ledning av Pernilla Wahlgren som tillsammans med årets gäster bjuder in till sång, glädje och överraskningar från Sollidenscenen. Idag avslöjades vilka artister som kommer göra henne sällskap på scenen. 

I premiärprogrammet 25 juni kan publiken stämma upp i sång med bland andra Molly Hammar, Albin Lee Meldau, Tina Ahlin, Marlena Ernman med Orsa Spelmän, ADAAM och Marcus & Martinus. Årets Allsångsscenen är din blir den 6 augusti och då bjuder Miss-Li på en timmes extra livekonsert.

Till Allsång på Skansen är du alltid välkommen, både på spontant besök eller med bokad sittplats på parkett. Biljetter för de bokade platserna släpps idag, den 13 juni, och kan köpas via Ticketmaster. I biljettpriset ingår entré till Skansen. 

Allsång på Skansen har premiär 25 juni kl 20.00 och pågår varje tisdag till 13 augusti. Skansens gäster kan också uppleva generalrepetitionen på plats, varje tisdag mellan kl. 17.00-18.00. Allsång på Skansen sänds även live i SVT.

25 juli (Program 1)

Molly Hammar
Albin Lee Meldau
Tina Ahlin, Marlena Ernman med Orsa Spelmän
Marcus & Martinus
ADAAM

2 juli (Program 2)

Peg Parnevik
Tomas Ledin
Omar Rudberg
Mange Schmidt & Byz

9 juli (Program 3)

Medina
Jill & The Johnsons
Timo Räisänen, Oscar Zia & Parham
Tommy Nilsson

16 juli (Program 4)

Herreys
Fröken Snusk
Peter Jöback
Zoe Lobos

23 juli (Program 5)

Maja Francis
Smash Into Pieces 
Titti Sjöblom, Ehrling Eliasson & Linda Pettersson
Norlie & KKV

 30 juli(Program 6) 

Elisabeth Andreassen & Lotta Engberg
Uno Svenningson
Ellen Krauss
Liamoo

6 augusti (Program 7)

Miss-Li
Simon Superti
Dream Girls
Anji & Lisa Ekdahl
Christer Sjögren

Allsångsscenen är din: Miss-Li

13 augusti (Program 8)

Miriam Bryant
Orup
Isak Danielsson

Ändringar och tillägg kan ske under säsongen

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Mitt på den gröna ön Djurgården i Stockholm finns Skansen. En plats som levandegör upplevelser av natur och kultur – nu, då och i framtiden. Stiftelsen Skansen är världens äldsta friluftsmuseum, grundat 1891 av Artur Hazelius, och varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till oss.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Trädplanteringsceremoni på Skansen20.6.2024 14:28:14 CEST | Pressmeddelande

I år står Sverige värd för IUFRO World Congress, ett av världens största globala skogsrelaterade evenemang som hålls vart femte år. Årets kongress äger rum den 23-29 juni i Stockholm. Kongressen kommer att inledas med en trädplanteringsceremoni på Skansen nu på söndag. Det är en uppskattad tradition inom IUFRO som symboliserar motståndskraft och den bestående kopplingen mellan generationer och kontinenter. Detta evenemang är även ett sätt för värdländerna att visa upp sin regionala kultur och traditioner relaterade till skog och träd.

Drop in-bröllop på Skansen – En magisk sommardag för kärleken14.6.2024 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Skansen bjuder in till årets mest efterlängtade händelse för kärlekspar – det årliga drop in-bröllopet! Den 15 juni är dagen då par kan säga "ja" till varandra på en av Stockholms vackraste platser, helt spontant eller genom att boka plats och tid i förväg. Dagen erbjuder mängder av aktiviteter, erbjudanden och kärleksfull stämning för alla som besöker Skansen denna dag.

Midsommar på Skansen – en tre dagar lång fest med musik, dans och aktiviteter för hela familjen4.6.2024 09:16:09 CEST | Pressmeddelande

Den 21–23 juni bjuder Skansen in till ett storslaget midsommarfirande fyllt med aktiviteter för hela familjen. Upplev en klassisk midsommar mitt i Stockholm med festligheter som varar från förmiddag till långt in i den ljusa sommarnatten. Dansa och lek runt majstången, bind en björklövskrans, njut av god mat och dryck, och upplev folkdans, låtspel och folktro.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye