Einar Mattsson

Einar Mattssons årsberättelse och hållbarhetsredovisning nomineras till Publishingspriset

Dela

I år är det 2022 års version ”Året då engagemang och framtidstro var viktigare än någonsin” som är med och tävlar. För tredje året i rad nomineras Einar Mattssons årsberättelse- och hållbarhetsredovisning till Publishingpriset.

— Vi har tillsammans med byråerna Edit & Björnen och Brand Mission skapat en årsberättelse som ska inspirera våra kunder, samarbetspartners och medarbetare att läsa om vårt bidrag till stadens utveckling. Vi är Stockholms största privata bostadsfastighetsägare som också utvecklar, bygger och förvaltar samhällskritisk infrastruktur, så har vi många berättelser att berätta om, säger kommunikationschef Ewelina Holm.

Publishingpriset delas varje år ut till filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Sedan år 1990 har Publishingpriset premierat lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. En jury från branschen bedömer bidragen.

— Vi är otroligt stolta och glada över att tillsammans med vår fantastiska uppdragsgivare Einar Mattsson ha chansen att vinna guld för tredje året i rad. Det känns nästan overkligt, säger Johanna Nordung Omnell, en av formgivarna, illustratörerna och ägarna till Edit&Björnen.

– Långsiktighet är en ledstjärna för Einar Mattsson och det gäller även koncernens kommunikation. Att konceptet återigen nomineras visar att ett engagerat berättande, såväl visuellt som textmässigt håller i längden, avslutar copywritern Tomas Långdahl på Brand Mission.

Den 9 november tillkännages årets vinnare på webbplatsen publishingpriset.org.

Lyckat koncept
Konceptet som Einar Mattssons årsberättelse och hållbarhetsredovisning har haft sedan 2021 vann Publishingprisets guld-statyett i sin klass både 2021 och 2022. Båda åren har de varit det enda bidraget som fått hundra poäng av hundra möjliga.
Årsberättelsen 2021 blev även nominerad till Svenska Designpriset.

Länkar

Om Einar Mattsson AB Einar Mattsson AB är moderbolag i en familjeägd bolagsgrupp som varit verksam på Storstockholms fastighets- och byggmarknad sedan 1935. Idag är Einar Mattsson-sfären Stockholms största privata ägare av hyresbostadsfastigheter. Med genomförandekraft i alla konjunkturer är koncernen bland de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i regionen. Koncernens förvaltningsbolag förvaltar drygt 14 000 bostäder åt en bred kundkrets av etablerade fastighetsägare. Bolagsgruppen omfattar även en verksamhet som arbetar med investeringar utanför kärninnehaven. Läs mer om oss på einarmattsson.se och Facebook .

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

Einar Mattssons arbete och samarbeten för ökad trygghet4.12.2023 06:02:00 CET | Nyheter

Leif Eriksson, förvaltare för en del av Einar Mattssons bestånd i sydvästra Stockholm, hanterar inte bara hus, utan jobbar också aktivt med tryggheten i området tillsammans med andra. Vissa insatser kan fastighetsägare själva göra, andra insatser får större effekt om flera fastighetsägare gör dem tillsammans och samtidigt. Dessutom med stöttning av och dialog med lokal polis och föreningsliv. Här spelar trygghetsvandringarna en stor roll.

”Förbättring handlar om att vi gör något effektivare, enklare eller bättre” — fredagslyftet med Magnus Öhman1.12.2023 10:30:00 CET | Nyheter

En lagspelare som bedömer risker, ser möjligheter och som redan vid barnsben drömde om hus och skissade på planritningar. Projekteringschefen Magnus Öhman tar vara på all kunskap som finns runt omkring honom och strävar efter struktur i en föränderlig värld. I veckans Fredagslyft ger vi en inblick i hur det är att utvecklas inom Einar Mattsson Byggnads AB – lär känna vår kollega Magnus:

”När jag får göra jobb uppe på takterrassen på sommaren njuter jag” — fredagsporträttet med Martin Norman24.11.2023 10:00:00 CET | Blogginlägg

En trevlig och serviceminded fotbollsspelande vinnarskalle, så kan vi beskriva fastighetstekniker Martin Norman. Med fokus på nyproducerade hus byggda och utvecklade av Einar Mattsson-koncernen är det något Martin kan mycket om. Kollegorna och polygripen tillhör favoriterna i vardagen. Lär känna Martin, som också syns i koncernens företagsfilm, i dagens porträtt:

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum