Jönköpings kommun

Pitcha din kulturidé för kommunen

Dela

Återigen bjuder Jönköpings kommun in kulturaktörer att pitcha sin kulturidé. Syftet är att det ska skapas möjligheter till kulturaktivitet – både för kulturaktörerna själva och kommunens invånare.

På Quality Hotel Match erbjuds 15 minuter pitch-tid den 11 oktober för alla som vill få stöd för att förverkliga sin idé tillsammans med kultur- och fritidsförvaltningen i Jönköpings kommun.

2022 gick kultur- och fritidsförvaltningen in i samverkan med sju kulturaktörer och nästan 700 000 kronor.

Den här typen av samverkan kompletterar vårt nuvarande bidragsystem och gör det möjligt för en annan typ av kultursatsningar, säger Pontus De Salareff Månsson kulturutvecklare, kultur- och fritidsförvaltningen, Jönköpings kommun.

Hive med Dembacke Visuell konst och ljusdesign och Ett levande kulturliv på Österängen för alla med Birkagårdens Folkets hus är två exempel från 2022.

Det finns också möjlighet att mingla, knyta kontakter och utbyta erfarenheter och idéer som i sin tur kan generera nya och spännande idéer och samarbeten.

När: 11 oktober
Tid: Pitchtid 16.0019.00
Föranmälan krävs: Ja
Var: Quality Hotel Match i Jönköping¸ Brånebacken 4, Jönköping
Kollektivtrafik: Hotellet ligger precis vid Jönköping resecentrum

Nyckelord

Kontakter

Pontus De Salareff Månsson
Kulturutvecklare, Jönköpings kommun
Tfn: 036-102465
E-post: pontus.de-salareff-mansson@jonkoping.se

Länkar

Jönköpings kommun

I Jönköpings kommun arbetar omkring 13 000 medarbetare för att ge våra drygt 145 000 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum