Apollo

Res till både Spanien och Portugal från Linköping i vinter!

Dela

Apollo fortsätter att satsa på regionala flygplatser och lanserar flyg till Lissabon från Linköping. Dessutom erbjuder researrangören nio semesterorter längs den spanska solkusten - och avgångar sju dagar i veckan.

- Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla ett komplett utbud från hela Sverige och letar därför ständigt efter bra möjligheter från de regionala flygplatserna. Spanien toppar listan över svenskarnas favoritresmål under vinterhalvåret, därför är vi extra glada över att kunna erbjuda resor till solkusten från Linköping i år, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo

Med nio av tio soldagar per år är Costa del Sol en favorit året runt, med semesterortar som passar alla smaker och plånböcker. Medan Malaga erbjuder shopping, gastronomi och Museu Picasso, är Marbella en favorit bland jet-setare. Drömmer du om en mer avslappnad del av Spanien kommer de charmiga städerna Estepona och Nerja att uppfylla alla dina semesterdrömmar.

Totalt erbjuder Apollo nio semesterorter på det spanska fastlandet och sex semesterorter i Portugal - däribland kontrastrika Lissabon, som under de senaste åren har vuxit fram som en av Europas trendigaste och mest eftertraktade städer. Det innebär att Linköpingsresenärerna kan njuta av både stadspuls och strand i vinter.  

En modern paketresa 

Apollos resor till både Spanien och Portugal från Linköping sker med reguljärflyg och innebär en kort mellanlandning på vägen. I gengäld öppnar den nya paketreselösningen upp för en unik flexibilitet för resenärerna.  

Medan traditionella charterresor vanligtvis har en avresedag i veckan och en fast reslängd på antingen 7 eller 14 dagar, kan du här resa vilken dag som helst i veckan. Det innebär också att resenärerna kan välja mellan olika reslängder - och därmed unna sig allt från en tre dagars weekendresa till en 30 dagars paus från den svenska vinterkylan.   

- Flexibilitet har aldrig varit viktigare för svenska resenärer. Samtidigt visar undersökningar att resenärerna vill ha enkla, effektiva och säkra lösningar - och här får du verkligen både och. Våra resenärer bokar allt samlat som en paketresa på ett ställe och skyddas naturligtvis av paketreselagen, samtidigt som de fritt kan välja både avresedag och reslängd, förklarar Krantz  

Här kan du se Apollos avresor från Linköping 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.