Apollo

I vinter kan du resa till spanska solkusten från Umeå

Dela

Apollo fortsätter satsa på regionala flygplatser. I vinter erbjuder researrangören flera avgångar per vecka från Umeå, till hela nio resmål längs den spanska solkusten.

- Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla ett komplett utbud från hela Sverige, och letar därför hela tiden efter bra möjligheter från de regionala flyplatserna. Spanien toppar listan över svenskarnas favoritresmål på vinterhalvåret, så vi är extra glada över att kunna erbjuda resor till den solsäkra kusten från Umeå i år, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo 

Med nio av tio soldagar om året utmärker sig Costa del Sol som en året runt favorit, med semesterorter för varje smak och plånbok. Medan Malaga bjuder på shopping, gastronomi och Museo Picasso, är Marbella jetsettarnas storfavorit. Drömmer man däremot om en mer avslappnad bit av Spanien kommer de mysiga byarna Estepona och Nerja infria alla semesterdrömmar. Totalt erbjuder Apollo hela nio resmål på det spanska fastlandet.  

En modern paketresa 

Apollos resor till Spanien från Umeå går med reguljärflyg och innebär en kort mellanlandning på vägen. I gengäld öppnar den nya paketreselösningen upp för en helt unik flexibilitet för den resande. 

Medan traditionella charterresor oftast har en avresedag i veckan och en fast reslängd på antingen 7 eller 14 dagar, kan man här resa ut flera dagar i veckan. Det innebär också att resenärerna kan välja mellan olika reslängder – och därmed unna sig allt från en tredagars weekend, till ett 30 dagar långt avbrott från den svenska vinterkylan 

- Flexibilitet har aldrig varit viktigare för svenska resenärer. Samtidigt visar undersökningar att man önskar enkla, effektiva och trygga lösningar – och här får man verkligen bägge delar. Våra resenärer beställer allt samlat som en paketresa på ett ställe och är självklart skyddade av paketreselagen, samtidigt som de kan välja fritt både gällande avresedag och reselängd, förklarar Krantz.  

Här kan du se Apollos resor från Umeå.  

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.