Apollo

"Apollo Silver" - nu även på vintern!

Dela

Apollos satsning på mogna resenärer fortsätter. Nu lanserar researrangören tre helt nya resmål för "Apollo Silver": Gran Canaria, Teneriffa och Madeira.

Apollo Silver
Apollo Silver

I höst lanserade Apollo sitt nya resekoncept som vänder sig till solälskande, aktiva och äventyrslystna resenärer över 55 år: Apollo Silver. Kort sagt är detta traditionella paketresor med alla dess fördelar, toppade med åldersanpassade aktiviteter - inklusive allt från sportaktiviteter till gastronomiska upplevelser.  

Apollo Silver erbjuds under utvalda veckor, på utvalda hotell och resmål – till exempel under höstsäsongen kan du upptäcka nya sidor av Kreta. Nu utökar Apollo konceptet till att även omfatta vintersäsongen på tre av säsongens mest populära resmål: Gran Canaria, Teneriffa och Madeira.  

- Det är ingen slump att det är just på dessa resmål som vi nu lanserar Apollo Silver. Gran Canaria och Teneriffa är bägge stora favoriter bland vuxna resenärer under vintermånaderna, och bägge erbjuder ett brett utbud av fantastiska sevärdheter, kultur och gastronomi. Dessutom är Madeira ett fantastiskt resmål för aktiviteter. Den kontrastrika naturen här ger spektakulära upplevelser, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.  

Frihet och flexibilitet 

En viktig faktor för Apollo Silver är att det inte är en traditionell gruppresa med ett obligatoriskt veckoprogram. Konceptet erbjuds som ett komplement till själva resan och du väljer därför själv vilka aktiviteter, utflykter och upplevelser du vill ta del av.  

 Komfort och kvalitet står också i centrum. Apollo Silver erbjuds endast på ett fåtal noggrant utvalda hotell, där du kan förvänta dig förstklassiga faciliteter, närhet till strand och restauranger och hög kundnöjdhet.  

- Samtidigt strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter och hotell, så att det finns något för alla plånböcker och smaker. På Gran Canaria har vi till exempel valt ut två av våra mest populära hotell för vuxna: Marina Bayview och Maracaibo. På Teneriffa erbjuds Apollo Silver på vårt eget Mondo Selected-hotell Atlantic Holiday, medan du på Madeira kan bo på Apollo Sports-hotellet VIDAMAR Resorts Madeira, säger Krantz 

Upptäck Apollo Silver här 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.