Europcar

Din Bil tar över Europcars verksamhet i norra Dalarna

Dela

Nu tar Din Bil över Europcars verksamhet i Mora med omnejd. Kontoret byter plats och flyttar in hos Din Bil med samma öppettider och tillgänglighet som tidigare och där fokus kommer vara på att öka kundnöjdheten

Markus och Marco vid Europcar-disken hos Din Bil
Markus och Marco vid Europcar-disken hos Din Bil

- Vi är redo att köra i gång. För våra kunder kommer mycket att vara sig likt men vi ska jobba ännu hårdare med kundupplevelsen och höja kundnöjdheten samtidigt som vi erbjuder en tillgänglighet dygnet runt, året om, säger Markus Eriksson Thorberg, stationschef på Europcar i Sälen, Mora & Sveg.

Europcars verksamhet kommer att drivas av Din Bil och det nya kontoret kommer att finnas inne i Volkswagens lokaler i Mora. Europcar täcker hela regionen med utlämningsplatser i både Sälen och Sveg. Stationen kommer styras av Markus Eriksson Thorberg som har lång erfarenhet av biluthyrning. Europcar Moras nya verksamhet kommer erbjuda en tillgänglighet dygnet runt, inklusive julafton och är en av två aktörer på orten som erbjuder uthyrning av transportbilar och minibussar. Precis som hos övriga Europcar Sverige kommer elbilar få ett stort fokus.

- Vi på Europcar fortsätter att bygga ett rikstäckande stationsnät med bred tillgänglighet för våra kunder, från norr till söder, och vår nya verksamhet i Mora är inget undantag. Det känns kul att Markus och gänget drar i gång och vi önskar dem ett stort lycka till, säger Björn Hedlund, regionchef Norr på Europcar Sverige.

Din Bil har tagit över Europcars verksamhet i Mora från och med den 1 oktober 2023 och kontoret flyttar in i Volkswagens lokaler i Mora på Skålmyrsvägen 39. Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns på över 170 platser runt om i Sverige. Hos Europcar går det att boka bil från en timma upp till flera månader. Bolaget drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Kontakt:

Mora, Sälen & Sveg 0250-397 90

Mail: europcarmora@dinbil.se

Nyckelord

Kontakter

Om Europcar Sverige

Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns på 170 stationer runt om i Sverige. Bolaget drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Följ Europcar

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Europcar

MABI Sverige och Europcar Sverige inleder strategiskt samarbete7.11.2022 13:30:00 CET | Pressmeddelande

MABI Sverige och Europcar Sverige har undertecknat ett avtal om strategiskt samarbete, vilket innebär att ett samägt företag mellan MABI Sverige och Europcar Sverige nu grundas och kommer initialt börja leverera olika typer av bil- och logistikrelaterade tjänster till båda ägarbolagen. Samarbetet stöder bolagens strategiska mål att utveckla sina verksamheter och tjänster på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt. Bolagen bedömer att de genom samarbetet kommer uppnå betydande kostnadsbesparingar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye