E.ON Sverige AB

Prisregn över E.ON - vinner Sveriges bästa marknadschef

Dela

Energibranschen har varit högaktuell de senaste åren och E.ON har stuckit ut i mängden. Det gör att E.ONs Anna Bartholf vinner priset som Sveriges Bästa Marknadschef i kategorin Energi i tidningen Resumés tävling. E.ON vinner också två guld och ett silver i tävlingen Swedish Content Award.

Foto: Josefin Ekman

Sedan 2005 utser tidningen Resumé Årets Marknadschef i 17 olika branscher. I år vinner E.ON pris som Bästa marknadschef i kategorin Energi med motiveringen ”Efter en vargavinter har det här energibolaget utbildat oss i både pris och watt. Vinnaren upplevs pålitlig, stabil och har en kundtjänst i världsklass”.

Vinnaren Anna Bartholf, marknadschef på E.ON, är glad över priset som visar på E.ONs styrka som bolag.

– Vi har vågat att vara modiga vilket krävs för att sticka ut och väcka människors intresse. Det är ett fantastiskt lagarbete i hela teamet som har gjort det här möjligt, säger Anna Bartholf, marknadschef på E.ON.

E.ON kammade också hem två guld, i kategorin Årets rörligt B2C och i kategorin Industri och Energi samt ett silver i kategorin Årets Sociala Medier, i tävlingen Swedish Content Award.

– Vi har tack vare vår realityserie med familjen Jarny på ett underhållande sätt nått ut brett med vårt budskap om vikten att ställa om och sänka sin energiförbrukning, säger Lotta Olsson, Senior Campaign Specialist på E.ON.

Fakta:

Sedan 2005 delar Resumé ut priset Sveriges Bästa Marknadschefer. Det går till de bolag i 17 branscher som under det senaste året har gjort störst förflyttning i tänkbarhet och preferens (förstahandsval), enligt mätbolaget Xtreme Insights. Projektet omfattar fler än 100 000 intervjuer årligen.

Swedish Content Awards arrangeras för första gången år 2000 och sedan 2022 är Sveriges Kommunikationsbyråer arrangörer. Bidragen i tävlingen bedöms och belönas av en namnkunnig jury.

Kontakter

Om oss

Vi bygger det hållbara samhället

E.ON Sverige ingår i den internationella E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag. E.ON har cirka 2 200 medarbetare i Sverige.

Följ E.ON Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från E.ON Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye