Hyresgästföreningen Region Norrland

Bäckman i Boden vill höja hyrorna med 12 procent

Dela

Bäckman fastigheter i Boden yrkar på höjningar av hyrorna med 12 procent. Höjningen gäller från och med den 1 januari 2024. 

Kungsgatan i Boden
Kungsgatan i Boden Mostphotos

-Hyresgästerna är mycket hårt pressade av ett år av levnadskostnadskris och höga hyreshöjningar, många hyresgäster har under lång tid haft svårt att få sin hushållsbudget att gå ihop. Hyresgästerna kan inte förväntas ta hela notan för fastighetsägarnas kostnadsökningar när det är tuffa tider. Det är inte rimligt, säger Marie Hjorth, förhandlingschef.

 
För mer information:  
Marie Hjorth, Förhandlingschef Hyresgästföreningen Norrland
Mobil 070-339 18 35 

Kontakter

Hyresgästföreningen är en demokratisk medlemsorganisation för dagens och morgondagens hyresgäster. Vi är partipolitiskt obundna och har över en halv miljon hushåll som medlemmar. Det gör oss till en av Sveriges största folkrörelser och den främsta företrädaren för hyresgästerna. Vårt uppdrag är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap.

Följ Hyresgästföreningen Region Norrland

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Hyresgästföreningen Region Norrland

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye