IKEA

Januarinyheter hos IKEA.

Dela

Ny säsong! Organisera i hyllorna, byt ut kuddarna, rulla ut en matta – skruva lite på inredningen och du har en ny stil att älska.

HERRÅKRA fåtölj
HERRÅKRA fåtölj


Kontraster och kurvor, rillat glas, skimrande ytor och sammet i juveltoner skapar harmoni. Addera svart metall och grafiska mönster. 

MOSSJÖN med rillade glasdörrar där ljuset kan strila in och öppna hyllor för dekorativa korgar. Med MOSSJÖN kan du skapa ordning med stil och både gömma och visa upp dina saker. 

HERRÅKRA är en fåtölj med djärv, uttrycksfull form med lätt vinklade ben som ger karaktär åt alla rum och sammanhang – passar lika bra i ditt vardagsrum som på ditt kontor. 

TANDMOTT kudde och pläd är jacquardvävda, vilket skapar en fin, tjock textur och ett elegant uttryck. Eftersom pläden är jacquardvävd syns det dekorativa mönstret syns på båda sidor, i omvänd färgställning.  

null
KLIPPNEJLIKA textil


Kuddfodralet KLIPPNEJLIKA väcker din fantasi med sitt livliga uttryck som framkallar en känsla av rörelse. Föredrar du den ljusare versionen i 60-talsstil eller den mörkare som påminner om lugnande vågor på natten?  

- När vi designade KLIPPNEJLIKA-textilierna, ville jag skapa något livfullt och energiskt som väcker en känsla av rörelse men också avslappning." Designer Akanksha Deo.

Mjukt blått, varma neutrala färger och vitt för ett avkopplande rum som är tidlöst.  

IDALINNEA kuddfordral med sitt blommiga mönster tillför en traditionell känsla och ger varje säng, soffa eller fåtölj en ny fräsch stil. 

GLESSTARR påslakan har ett vitt blommönster på en mörkblå bakgrund som ger det här vintage-inspirerade påslakanet ett fräscht uttryck som förstärks av örngottets vita kantsöm.  

TELGRAFLINJE är en slätvävd matta vilket gör att den fungerar lika bra under matbordet som i vardagsrummet. Det geometriska mönstret i jordiga toner ger din interiör värme och personlighet. Mattan har inverterade mönster på fram- och baksidan, så du kan välja vilken sida du vill visa. Genom att vända på den då och då tål den mer slitage och kan användas ännu längre.

null
RÅGODLING förvaring


Organisera utan ansträngning.

Serien RÅGODLING hjälper dig att organisera och skydda dina kläder och accessoarer.  

Klockor, armband eller små skrivbordstillbehör. Den lilla lådan med fack är perfekt för dem alla – och locket skyddar mot damm och smuts. Du kan enkelt anpassa lådans insida för att passa de saker du vill förvara eftersom avdelarna går att flytta – eller tas bort. Material: papp (100% återvunnen) 

De varma ränderna i kräm och beige som pryder RÅGODLING klädöverdrag är till för att synas och för snygga för att gömmas i garderoben. Tyget är gjort av återvunnen polyester.  

Serien HÖNSNÄT är förvaring gjord av oblekt formad papp vilket ger den ett naturligt uttryck som hjälper dig att skapa en väl organiserad och prydlig arbetsplats. 

Säljstart: Januari 2024 på IKEA.se och i alla svenska IKEA varuhus.

Ladda ner högupplösta bilder: Bildbank

Läs mer om produkter och designers:

Pressmaterial no1
Pressmaterial no2


Kalendarium:

 Säljstart:  Nyhet:                                  Pressinformation: Pressbilder:
29 sept 2023

Nytillverkad No2 kollektion

Pressmeddelande Bildbank
1 sept 2023 VINTERFINT Pressmeddelande Bildbank
1 oktober 2023 AFTONSPARV Pressmeddelande Bildbank
Januari 2024 Badrumsnyheter Pressmeddelande Bildbank
Januari 2024 IKEA Home smart- Sensorer Pressmeddelande Bilder

Prissänkningar i PR materialen (Pdf) i kalendarium kan förekomma.

Kontakter

Bilder

HERRÅKRA fåtölj
HERRÅKRA fåtölj
Ladda ned bild
BILLY bokhylla
BILLY bokhylla
Ladda ned bild
EBBALYCKE stol
EBBALYCKE stol
Ladda ned bild
ÅKERNEJLIKA kuddfodral
ÅKERNEJLIKA kuddfodral
Ladda ned bild
TELEGRAFLINJE matta
TELEGRAFLINJE matta
Ladda ned bild
RÅGODLING låda
RÅGODLING låda
Ladda ned bild

Dokument

Om oss

Vår vision på IKEA är att skapa en bättre vardag för de många människorna, vilka innefattar våra medarbetare, våra kunder och alla människor vår verksamhet berör. IKEA produkter består av rätt kombination av form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris – vi kallar det demokratisk design. IKEA grundades i Älmhult 1943. Idag finns 21 IKEA varuhus, samt ett tiotal planeringsstudios i Sverige. IKEA Sverige hade totalt 172 miljoner besök under verksamhetsåret 2022. I Sverige finns cirka 12 500 medarbetare inom Ingka koncernen, varav cirka 10 000 inom varuhusorganisationen.

Följ IKEA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från IKEA

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye