Lidl Sverige

Lidls Salsiccia färskkorv hyllas i nytt test

Dela

I ett nytt test från Aftonbladet jämförde testpatrullen nio salsicciakorvar från olika matvarubutiker. Nu uppmärksammas Lidls Salsiccia färskkorv från Svea lantkött med omdömen som ”tydlig och god smak” vilket gör den till testets silvermedaljör.

Lidls Salsiccia färskkorv hyllas i nytt test
Lidls Salsiccia färskkorv hyllas i nytt test

Testpatrullen, som består av sju personer i olika åldrar, testade nyligen nio olika salsicciakorvar och betygsatte korvarna efter tillagning utifrån parametrar som konsistens, utseende och smak. I testet blev Lidls Från Sverige-märkta korv från det egna varumärket Svea Lantkött silvermedaljör med 4 av 5 möjliga plus.

– Salsiccia är en populär korv hos de svenska hushållen när det ska lagas mat. Därför är den här topplaceringen glädjande. Den här utmärkelsen, i kombination med att vår vara hade det billigaste kilopriset är ytterligare ett kvitto på att vi levererar på vårt löfte om högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige. 

Lidls Salsiccia färskkorv från Svea lantkött kostar 36 kronor för 320 gram och 112,50 kronor per kilo. Korven är en svensk köttråvara och innehåller 90 procent kött.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 205 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye