Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

Parasport Sverige förlänger samarbetet med Craft

Dela

Craft och Parasport Sverige har samarbetat sedan 2021 och förlänger nu avtalet i ytterligare tre år. Det framgångsrika samarbetet, som innefattar längdskidåkning och skidskytte, sträcker sig nu till och med 2026.

Landslagsåkaren Arnt-Christian "Ante" Furuberg med siktet mot Milano Cortina 2026
Landslagsåkaren Arnt-Christian "Ante" Furuberg med siktet mot Milano Cortina 2026 Foto: Göran Strand

- Vi har haft ett mycket bra samarbete med Parasport Sverige och det känns fantastiskt roligt att vi som partners kan fortsätta vårt arbete med att göra det möjligt för så många som möjligt att träna och idrotta på högsta nivå. Vi är nöjda med åren som varit och ser fram emot ännu större utveckling och framgång under de kommande åren, de aktiva i landslaget satsar mot Paralympics i Milano-Cortina 2026. säger Patrik Danielsson, försäljningschef på Craft.

Samarbetet mellan Craft och Parasport Sverige innefattar längdskidåkning och skidskytte och innebär bland annat att Craft förser aktiva och ledare inom dessa sporter med all konfektion för exempelvis träning, tävling och resa.

- Det känns roligt att vi efter flera års framgångsrikt samarbete med Craft kan förlänga vårt partneravtal. Att Craft fortsätter som partner till vårt landslag känns både stort och hedrande, och för oss har det varit en självklarhet att arbeta vidare med Craft som officiell klädleverantör för landslaget i längdskidor och skidskytte. Vi har ett mycket givande samarbete och jag är mycket glad att vi nu kan bygga vidare på detta, säger förbundskaptenen Daniel Richardsson.

Det nytecknade treåriga avtalet mellan Craft och Parasport Sverige sträcker sig till och med 2026.

För mer information vänligen kontakta:

Craft
Patrik Danielsson, Sales Manager Club
Telefon: +46 33 722 33 31
E-post: patrik.danielsson@craft.se

Parasport Sverige
Anna Tynell Segerström, Presskontakt
Telefon: +46 72 214 13 25
E-post: anna.tynell.segerstrom@parasport.se

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för sporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder, löparskor och tillbehör för såväl världsmästare som vardagshjältar.

Parasport Sverige har rollen som både Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté och är ett av 72 Specialistidrottstförbund (SF) inom Riksidrottsförbundet (RF) och administrerar idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning inom 11 idrotter.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Landslagsåkaren Ante Furuberg in action
Landslagsåkaren Ante Furuberg in action
Ladda ned bild
Paralandslagsåkaren Ante Furuberg
Paralandslagsåkaren Ante Furuberg
Ladda ned bild
Ante Furuberg in action
Ante Furuberg in action
Ladda ned bild

Parasport Sverige har rollen som både Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté och är ett av 72 Specialistidrottsförbund (SF) inom Riksidrottsförbundet (RF) och administrerar idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning inom 11 idrotter.

Följ Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye