Studentlitteratur AB

Annelie Fredrikssons "Digital Marknadsföring" utsedd till Årets Marknadsföringsbok 2023

Dela

Sveriges Marknadsförbund har utsett Annelie Fredrikssons "Digital Marknadsföring", utgiven av Studentlitteratur, till Årets Marknadsföringsbok 2023. Boken beskriver på ett förtjänstfullt sätt hur en organisation kan förhålla sig till den digitala marknaden.

Annelie Fredrikssons "Digital Marknadsföring" utsedd till Årets Marknadsföringsbok 2023
Annelie Fredrikssons "Digital Marknadsföring" utsedd till Årets Marknadsföringsbok 2023 Studentlitteratur AB

Den prestigefyllda utmärkelsen tilldelas böcker som vänder sig till yrkesverksamma marknadsförare och kommunikatörer och har delats ut årligen sedan 1991.

Juryns motivering: "Boken utgör en bra introduktion till ämnet Digital Marknadsföring och beskriver på ett förtjänstfullt sätt hur en organisation kan förhålla sig till den digitala marknaden. Boken är såväl lättläst som välskriven och ger tydliga förslag på hur en verksamhet bör tänka i sitt arbete med att nå målgrupper digitalt. Juryn rekommenderar boken till alla som vill utveckla sin förmåga att lyckas nå kunder i den digitala världen."

Annelie Fredriksson är magister i företagsekonomi med 15 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring, både internationellt och i Sverige. Hon har arbetat som digital marknadsförare inhouse och på mediabyrå och jobbar för närvarande som konsult samt föreläser på yrkeshögskolor.

– Boken vänder sig till både yrkesverksamma och studenter för att ge grundläggande kunskap om hur digitala marknadsföringskanaler och medier kan användas inom företag och organisationer. Min förhoppning med boken är att det ska bli enklare för marknadsförare att bemöta behov hos målgrupper genom att de förstår digitala kanaler och medier bättre efter att ha läst den, säger Annelie Fredriksson. 

Här finns boken

För mer information eller för att beställa boken, besök https://www.studentlitteratur.se/kurslitteratur/foretagsekonomi/marknadsforing-och-forsaljning/digital-marknadsforing/

Webbinarium med författaren

7 december hålls ett webbinarium med författaren till Årets Marknadsföringsbok. Anmäl dig här: https://svemarknad.se/evenemang/vinnare-arets-marknadsforingsbok-2023_/

Mer information från Sveriges Marknadsförbund

Juryns motivering och en intervju med författaren: https://svemarknad.se/vinnare-arets-marknadsforingsbok-2023/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Annelie Fredriksson, författare till "Digital Marknadsföring", Årets Marknadsföringsbok 2023
Annelie Fredriksson, författare till "Digital Marknadsföring", Årets Marknadsföringsbok 2023
Ladda ned bild
"Digital Marknadsföring", Årets Marknadsföringsbok 2023
"Digital Marknadsföring", Årets Marknadsföringsbok 2023
Ladda ned bild

Länkar

Studentlitteratur AB - https://www.studentlitteratur.se är Sveriges ledande utbildningsförlag. I nära samverkan med företrädare för förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning, universitet och högskola samt yrkeslivet utvecklar företaget produkter som stödjer kompetensuppbyggnad längs hela kunskapsresan. Företaget, som är familjeägt, finns i Lund. Studentlitteraturkoncernen omsätter 422 miljoner kronor och har 164 anställda.

Följ Studentlitteratur AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Studentlitteratur AB

Studentlitteratur och Binogi i samarbete för likvärdigt lärande16.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Alla elever ska ha möjlighet att hänga med i undervisningen, oavsett förutsättningar. Därför tar nu Studentlitteratur och Binogi, två kunskaps- och utbildningsföretag med stark förankring i svensk skola, ett gemensamt steg för att ytterligare stärka stödet för elever och lärare. I samband med lanseringen av Studentlitteraturs nya läromedel Helios NO kommer handplockade, flerspråkiga undervisningsfilmer från Binogi att finnas kopplade och tillgängliga via Helios NO:s lärarpaket.

Student får pris för bästa rättsteoretiska examensarbete29.8.2023 14:43:07 CEST | Pressmeddelande

För andra året delas David Reidhavs pris ut för bästa rättsteoretiska examensarbete. När David Reidhav slutade som lektor i allmän rättslära vid Lunds universitet avtackades han av kollegor vid juridiska fakulteten med boken Juridiska grundbegrepp (Studentlitteratur, 2019). Nu används boken som litteratur på den kurs på juristprogrammet där David undervisade. I boken medverkar 14 lärare i rättsteori som kapitelförfattare och all royalty går till priset.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye