Svenska Ishockeyförbundet

Inbjudan till pressträff 6 december med Juniorkronornas förbundskapten Magnus Hävelid

Dela

Svenska Ishockeyförbundet bjuder in till pressträff onsdag 6 december 13.00 på Scandic Rubinen i Göteborg, där Juniorkronornas förbundskapten Magnus Hävelid ska presentera truppen till 2024 IIHF Junior-VM.

Juniorkronorna/Team 20 herr ska spela Junior-VM i Göteborg, 26 december till 5 januari. På den här pressträffen presenterar förbundskapten Magnus Hävelid sin trupp till mästerskapet.

Plats: Scandic Rubinen, Kungsportsavenyn 24, Göteborg

När: Onsdag 6 december kl 13.00

Medverkande: Juniorkronornas förbundskapten Magnus Hävelid samt 2024 IIHF Junior-VM:s chef Mikael Haglund.

Anmälan: Senast tisdag 5 december kl 12.00 till linus.hugosson@swehockey.se

JVM-läger i Ängelholm

Juniorkronorna samlas 13 december i Ängelholm för träningsläger inför årets Junior-VM. Första träningen sker 14 december kl 10-12 i Catena Arena med tillgänglighet för media efteråt. Kontakta Linus Hugosson om du önskar bevaka denna eller någon annan av träningarna i Ängelholm.

Träningslandskamper inför JVM:

Tisdag 19 december
16.30 Sverige-Schweiz Catena Arena

Torsdag 21 december
18.00 Sverige-USA Catena Arena

Se bifogad pdf för tränings- och matchtider.

Om 2024 IIHF Junior-VM

Årets Junior-VM för herrar inleds 26 december i Göteborg. Sverige spelar i Grupp A tillsammans med Lettland, Tyskland, Kanada och Finland. Grupp B består av USA, Tjeckien, Slovakien, Schweiz och Norge. Grupp A spelas i Scandinavium, medan Grupp B spelas i Frölundaborg.

Arrangörer för 2024 IIHF Junior-VM är Svenska Ishockeyförbundet i nära samverkan med Got Event, Göteborg & Co, Frölunda Hockey Club och Göteborgs Ishockeyförbund.

Spelschema och övrig information här https://www.iihf.com/sv/events/2024/wm20

Nyckelord

Kontakter

Dokument

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1912. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle. Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet. Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye