Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Fem i tolv-priset 2023 delas ut

Dela

Tisdag den 5:e december avslöjas vem som får årets Fem i tolv-pris. Priset överlämnas av kommunfullmäktiges ordförande Anna Sotkasiira Wik (M) i Portalens lokaler i Navestad.

Media är välkomna att närvara!

Medverkande: kommunfullmäktiges ordförande Anna Sotkasiira Wik (M) samt vinnarna av årets pris.

Datum: tisdag den 5 december
Tid: klockan 11:55
Plats: Portalen, Ringdansens centrum 1, Navestad 

Sedan 1999 delas kommunens pris för arbete mot främlingsfientlighet och för de mänskliga fri- och rättigheterna ut. Allmänheten och de kommunala nämnderna har haft möjlighet att nominera kandidater till priset och pristagaren har utsetts av Norrköpings brottsförebyggande råd.

Kontakt:
Ida Persson Tiborson
Titel: strateg utrednings- och utvecklingsenheten
Telefon: 011-15 19 28

__________________________________________________________
Avsändare: Helena Jalkner, pressansvarig
Telefon: 0725-97 09 00

Norrköpings kommun har omkring 145 000 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 13 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2022-2026 styrs Norrköpings kommun av borgerlig samverkan, som består av M, KD och L.

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Det oförklarade tar plats på Norrköpings Konstmuseum29.2.2024 13:45:45 CET | Pressmeddelande

Norrköpings Konstmuseum presenterar utställningen Jordskugga – Arkivet för det oförklarade, en konstnärlig iscensättning av ett av världens största och Norrköpingsbaserade arkiv för oförklarade fenomen. Initiativtagarna och konstnärerna Magnus Bärtås och Isak Sundström har tillsammans med Cecilia Germain och Ida Idaida skapat helt nya konstverk som visas tillsammans med utvalda delar av arkivet. Utställningen visas 9 mars–8 september 2024.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye