Socialdemokraterna

Tobias Baudin besöker Umeå

Dela

Måndag den 4 december besöker Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin Umeå. Dagen inleds med ett besök hos IF-Metalls strejkvakter utanför Tesla för att visa stöttning i kampen för kollektivavtal. Därefter följer besök hos polisen och Umebrå med fokus på det förebyggande arbetet. Dagen avslutas hos Umeå stadsmission och deras verksamhet ”Matmissionen”, ett initiativ i deras arbete att bekämpa fattigdom.

Schema för dagen

09.30 - Besöker IF-Metalls strejkvakter utanför Tesla för att visa sin stöttning i kampen för kollektivavtal.  

Adress: Fatvägen 1, Umeå

10.30 - Besök hos polisen för att höra mer om hur polisen jobbar tillsammans med socialförvaltningen genom initiativet "Människan bakom uniformen”.

Adress: Signalvägen 12, Umeå (Media kan ej närvara under detta besök).

13.00 - Träff med Umebrå.

Adress: Lokal Förvaltaren, Ryttmästaren, Umeå stadshus

15.00 - 16.00 Besöker verksamheten ”Matmissionen” hos Umeå stadsmission, en social butik som är en del i deras arbete att bekämpa fattigdom och stötta ekonomiskt utsatta i Umeå.

Adress: Björnvägen 21 


Media är välkomna att närvara under verksamhetsbesöken (med undantag för besök hos Polisen), för närvaro under dagen eller intervjuförfrågningar utanför programmet vänligen kontakta:

Presskontakt:
Mattias Hagenström, pressekreterare hos Tobias Baudin, +46 72 216 42 12 

mattias.hagenstrom@socialdemokraterna.se

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

Socialdemokraterna: Bryt upp skolkoncernerna28.2.2024 10:15:02 CET | Pressmeddelande

Det krävs långt mycket hårdare åtgärder mot skolkoncernernas vinstjakt än vad regeringen utreder. Förslagen är både otillräckliga och verkar skräddarsydda för att stärka skolkoncernernas dominans. Utöver ett totalförbud mot vinster kräver vi att snåriga ägarupplägg och skolpengsflykt förbjuds. Vi vill också bryta upp skolkoncernerna och begränsa antalet skolenheter en koncern får ha. Det är nödvändigt för att stoppa skolkoncernernas expansionshunger och trixande med skolans resurser.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye