Säsongspremiär i Kungsberget – Stor skidglädje bland säsongens första besökare

Dela

Idag öppnar portarna till vintersäsongen i Kungsberget där 15 av 26 backar står öppna och skapar skidglädje bland årets första skidentusiaster.

Klockan 09:00 inleddes den efterlängtade starten på årets skidsäsong i Kungsberget. Det är ett gnistrande vinterlandskap som välkomnar de första gäster, där ett rekordantal backar står öppna. En premiär som inleder en ny vintersäsong med barnfamiljerna i fokus.

– Det är med stor glädje vi välkomnar våra gäster till Kungsberget idag. Att kunna erbjuda inte mindre än 15 öppna backar och två kilometer längdspår i natursnö redan nu är verkligen fantastisk. Vi ser fram emot en säsong fylld av skidglädje, säger Jonny Jernqvist, kommersiell platschef Kungsberget.

Premiären pågår hela helgen den 15–17 december för att sedan öppna upp för alla dagar igen den 22 december.

Succé för Kungsbergsbussen – tur och retur från Stockholm

Redan för tre veckor sedan fullbokades Kungsbergsbussen. Bussen tar skidentusiaster smidigt från Stockholm direkt till Kungsberget.

– Vi är överväldigade av responsen på Kungsbergsbussen i år. Att den bokades fullt så pass tidigt visar på det stora intresset för att uppleva vintern och skidsäsongen här på Kungsberget. För att möta efterfrågan har vi satt in extrabussar nu inför premiärturen lördag den 16 december, säger Mikael Elford Kommersiell chef Branäsgruppen.

För att se alla öppettider, besök kungsberget.se/skidakning-i-kungsberget/backar-och-vader/oppettider/

Nyckelord

Kontakter

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye