Lidl Sverige

Lidls Nautica Röd caviarmix topptestad i budgetkategorin

Dela

Lidl Sverige kammar hem fyra plus i ett nytt test av Aftonbladet – denna gång med bästa rommen till jul och nyår i budgetklassen. Av totalt 19 testade sorter hamnar Lidls MSC-märkta Nautica Röd caviarmix i toppen med fyra av fem plus. 

Rom är ett klassiskt svenskt tillbehör som passar perfekt vid festliga tillfällen. I ett nytt blindtest i Aftonbladet testades hela 19 olika varianter av rom från olika varumärken. Lidls Röd caviarmix från Nautica kammade hem fyra plus i budgetkategorin tillsammans med två andra varumärken med kommentarer som ”krispig rom med härlig och traditionell konsistens” och ”tydlig smak av hav i kombination med en mild sälta och fin krispighet”.

– Vi blir oerhört tacksamma och stolta över de fina omdömena som trillar in. Denna gång hamnar vi i topp inom budgetkategorin med vår Nautica Röd caviarmix. Med det här omdömet kan vi än en gång visa vad vi står för – högsta kvalité till branschens bästa pris. Ett hett tips är att ta er till närmsta butik och köpa hem vår rom lagom till nyår, säger Marko Staglicic, Inköpsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl Sveriges Nautica Röd caviarmix kostar 26,90 kronor för 75 gram med ett kilopris på 358,70 kronor. Rommen är MSC-märkt från sill och lodda.

Nautica – Röd caviarmix (Fyra av fem plus)
Motivering:

”En krispig rom med en härlig traditionell konsistens. Här ger en frisk smak av skaldjur en fin touch. Ett plus för att den inte är lika salt som sina kollegor i mixgenren”.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Matriket manifesterar betydelsen av svenskt27.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Matriket är idag det varumärke som har det bredaste sortimentet med enbart produkter Från Sverige. Under mars sänker Lidl priset på alla Matriket-produkter med minst 20 procent för att ännu fler hushåll ska upptäcka den höga kvaliteten och det breda utbudet av svenska livsmedel. Ett år efter lanseringen av Lidl Sveriges varumärke “Matriket” finns det cirka 200 Matriket-produkter i Lidls sortiment – allt från yoghurt och havrekuddar till falukorv och matvete.

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye