Lidl Sverige

Fryst hummer från Deluxe tar hem topplacering i nytt test

Dela

I en smakexplosion som heter duga har fryst hummer från Lidls eget varumärke Deluxe kammat hem en topplacering i ett test från Allt om Mat. En panel betygsatte sex olika humrar efter doft, utseende på köttet, konsistens och smak och Lidls frysta hummer från Deluxe kammade hem en andraplacering.

Nyårsafton är för många förknippad med en riktigt god middag som avslut på året. Och en råvara som är särskilt populär vid detta tillfälle är hummern. I ett nytt blindtest från Allt om Mat betygsatte juryn sex olika humrar och Lidls frysta hummer från Deluxe kammade hem en andraplats i testet. Dessutom var hummern från Deluxe den klart billigaste hummern i testet – och självklart är den MSC-märkt.

- Missa inte chansen att avnjuta lyx till ett överkomligt pris. En fest för samklökarna som inte kostar skjortan, säger Marko Staglicic, Inköpsdirektör på Lidl Sverige.

Deluxe fryst hummer är en riktig delikatess - perfekt inför nyårshelgen och finns nu i ett begränsat parti i Lidl Sveriges butiker.

Lidls frysta MSC-märkta hummer från Deluxe kostar 99 kronor för 375 gram med ett kilopris på 264 kronor/kg.

Deluxe – Fryst MSC-märkt hummer (Fyra av fem i betyg)

Motivering:

”Bra, ren och tydlig hummersmak med lagom sälta och en fin och god skaldjurssötma.”

”Stora fina klor. God doft av hummer och hav, någon tycker den är ”fiskig.”

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Matriket manifesterar betydelsen av svenskt27.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Matriket är idag det varumärke som har det bredaste sortimentet med enbart produkter Från Sverige. Under mars sänker Lidl priset på alla Matriket-produkter med minst 20 procent för att ännu fler hushåll ska upptäcka den höga kvaliteten och det breda utbudet av svenska livsmedel. Ett år efter lanseringen av Lidl Sveriges varumärke “Matriket” finns det cirka 200 Matriket-produkter i Lidls sortiment – allt från yoghurt och havrekuddar till falukorv och matvete.

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye