BranäsgruppenBranäsgruppen

Succé under julhelgen i Branäs – intresset för skidorten ökar

Dela

Intresset för att fira julhelgen i Branäs var rekordstort i år, och efterfrågan på att spendera sin ledighet i skidorten håller i sig även under inledningen av det nya året.

För den som längtar efter ett snöklätt vinterlandskap med mycket skidåkning är Branäs rätt destination. Under julhelgen var 29 av 33 backar öppna och det goda snöförhållandet möjliggör att anläggningen nu öppnar upp ytterligare tre backar till nyår.

– Det är väldigt kul att se att det är så många som väljer att spendera sin julledighet hos oss i Branäs. Vi har haft fullbokat hela helgen och nu förbereder vi oss inför en nyårshelg där vi väntar lika många gäster. Extra glädjande är att vi kommer ha alla backar förutom en öppen redan till nyårsafton, säger Mikael Forsell kommersiell platschef Branäs.

Intresset för Branäs fortsätter att vara stort även efter högtiden, och en betydande efterfrågan kvarstår ända fram till slutet av sportlovsperioden.

Flera vinteraktiviteter lockar besökare

Det är inte bara skidåkning som lockar besökarna till Branäs. Under julhelgen erbjöds en mängd festliga aktiviteter för hela familjen. Barnen fick bland annat chansen att möta tomten, dansa med Björnbusarna och utmana sig själva i en bana på snowracer. Aktiviteter som drog till sig många deltagare.

– Vår största prioritet är barnen och att se så många uppskatta våra aktiviteter är verkligen hjärtevärmande. Vi har som alltid i Branäs flera aktiviteter varje vecka utöver skidåkning. Under jul har vi även haft julgransdans och på nyår tar Björnbusarna täten i två fackeltåg tillsammans med barnen, Mikael Elford kommersiell chef Branäsgruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye