Lidl Sverige

Färska delikatessköttbullar från Matriket – en fullträff enligt enig jury

Dela

Som om de andra topptestade varorna från Lidl inte vore nog, blir nu även Lidl Sveriges färska delikatessköttbullar från Matriket testvinnare. Köttbullarna betygsattes efter kriterierna smak, doft, utseende och konsistens och korades till testets överlägset godaste köttbullar.

Färska delikatessköttbullar från Matriket – en fullträff enligt enig jury.
Färska delikatessköttbullar från Matriket – en fullträff enligt enig jury.

Kanske kan man beskriva köttbullar som Sveriges nationalrätt och en självklarhet på många svenskars matbord. I ett nytt test av Aftonbladet betygsatte juryn 11 köttbullar från olika varumärken, där Lidls färska delikatessköttbullar från det egna varumärket Matriket blev den självklara testvinnaren. Köttbullarna får fem av fem plus med motiveringar såsom "smakar hemlagat" och "en köttbulle som har en självklar plats på årets julbord."

– Vi får inte nog av alla fina recensioner som rullar in. Att dessutom få så fina motiveringar, som att det smakar hemlagat, gör att vi inte kan göra annat än att tipsa alla som inte älskar att trilla egna köttbullar att köpa hem dessa istället, säger Marko Staglicic, inköpsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl Sveriges Delikatessköttbullar från Matriket kostar 49,90 kronor för 440 gram med ett kilopris på 113,40 kronor. Köttbullarna innehåller svenskt kött.

Matriket - Delikatessköttbullar (Fem av fem plus)
Motivering:

”Smakar hemlagat och korades till testets i särklass godaste köttbullar”.

”En köttbulle som har en självklar plats på årets julbord”.

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Matriket manifesterar betydelsen av svenskt27.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Matriket är idag det varumärke som har det bredaste sortimentet med enbart produkter Från Sverige. Under mars sänker Lidl priset på alla Matriket-produkter med minst 20 procent för att ännu fler hushåll ska upptäcka den höga kvaliteten och det breda utbudet av svenska livsmedel. Ett år efter lanseringen av Lidl Sveriges varumärke “Matriket” finns det cirka 200 Matriket-produkter i Lidls sortiment – allt från yoghurt och havrekuddar till falukorv och matvete.

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye