Sefina Pantbank

Sefina rider på guldvågen och lanserar digital pantbank

Dela

Det blir allt vanligare att vända sig till pantbanken för extra klirr i kassan. För att möjliggöra lån för fler väljer Sefina Pantbank nu att starta en digital pantbank – under namnet Digipant.

Sefina Pantbank är Nordens största pantbank och har funnits sedan 1884. Nu, nästan 140 år senare, lanserar de en digital pantbank. Hos Digipant kan kunderna både låna, sälja och värdera sitt guld. 

– Vi vet att det är många som inte bor i närheten eller har möjlighet att besöka någon av våra butiker. Syftet med Digipant är att vi ska finnas tillgängliga oavsett vart i landet man bor och därmed göra det så enkelt som möjligt för kunderna att belåna och sälja sitt guld direkt hemifrån, säger Nils Klevmarken, vd på Sefina Pantbank. 

Stigande räntor, ökad inflation och dyrare el- och matpriser har gjort att efterfrågan på att både sälja och köpa guld är skyhögt. Guldpriset ligger ofta stabilt i kriser och noteringen ligger nu på rekordnivåer. 

– Vi vill göra det enklare för kunder att belåna och sälja sitt guld hemifrån. Vårt mål är att nå ut till fler personer och framför allt uppmärksamma att de kan ha oväntade intäkter i sina hem, säger Nils Klevmarken. 

https://www.digipant.se/

Nyckelord

Kontakter

Om Sefina Pantbank

Sefina Pantbank grundades 1884 och är Nordens största pantbank. Sefina står för ”Secure Finance”, vilket betyder säkra tillgångar. Affärsidén bygger på att låna ut pengar mot säkerhet, så kallade pantlån. Sefina Pantbank har över 100 medarbetare på tjugo kontor runtom i Sverige med huvudkontor i Stockholm. För mer information, besök www.sefina.se

Följ Sefina Pantbank

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sefina Pantbank

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye