Lidl Sverige

Lidls kikärtsröra kikstartar året

Dela

Lidl Sveriges hummus från det egna märket Chef Select får fem av sex möjliga poäng i ett nytt omfattande test utfört av Svenska Dagbladets smakpanel. Testet inkluderade nio sorter av den populära kikärtsröran hummus i hela prisspektrat. I bedömning av smak, utseende och konsistens kammar Lidl Sveriges hummus hem en förstaplats.  

Lidl kikstartar året med topptestad kikärtsröra.
Lidl kikstartar året med topptestad kikärtsröra.

Hummus är av många en uppskattad röra och utmärker sig inte bara för sin goda smak utan också för dess höga proteinhalt. När Svenska Dagbladet nyligen testade nio olika sorter av hummus kom Lidl Sveriges hummus från Chef Select på en förstaplats med fina motiveringar gällande smak, konsistens och utseende.  

– Hummus är en mycket populär röra över hela världen och inte minst i Sverige. Att få kickstarta året med en hummus från Lidl som vinner bäst i test och att dessutom vara den billigaste hummusen i testet bevisar återigen att vi levererar på vårt löfte. I en månad som januari, även kallad sparuari, kan vi visa på att vi erbjuder högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Lidl Sveriges hummus från det egna märket Chef Select kostar 17,90 kronor för 200 gram och har ett kilopris på 89,50 kronor.  

Chef Select – hummus (fem av sex poäng) 
Motivering:  
Lidls hummus upplevs söt och kryddig på samma gång. Smakar mycket av både spiskummin och vitlök, och det känns lyxigt med kikärtorna på toppen”. 

”Utseendet gör den fin att servera precis som den är”.  

”Konsistensen är silkeslen och lättomtyckt. Passar både den rutinerade och den ovana hummusätaren”.  

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Matriket manifesterar betydelsen av svenskt27.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Matriket är idag det varumärke som har det bredaste sortimentet med enbart produkter Från Sverige. Under mars sänker Lidl priset på alla Matriket-produkter med minst 20 procent för att ännu fler hushåll ska upptäcka den höga kvaliteten och det breda utbudet av svenska livsmedel. Ett år efter lanseringen av Lidl Sveriges varumärke “Matriket” finns det cirka 200 Matriket-produkter i Lidls sortiment – allt från yoghurt och havrekuddar till falukorv och matvete.

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye