Bookmark Förlag

Henrik Fexeus påbörjar ny psykologisk spänningsserie

Dela

Henrik Fexeus har efter framgångarna med trilogin om Vincent och Mina tillsammans med Camilla Läckberg etablerat sig som ett av Sveriges mest lysande stjärnskott i spänningsgenren. Nu är han aktuell med sin första egna spänningsserie, där första boken Offerdjuret släpps i början av juni.

Första boken i Henrik Fexeus nya serie släpps i början av juni.
Första boken i Henrik Fexeus nya serie släpps i början av juni. ©Daniel Stigefelt

Efter flera bästsäljande böcker om mänskligt beteende, en internationellt framgångsrik spänningstrilogi och en prisbelönt karriär som mentalist påbörjar nu Henrik Fexeus en ny bokserie.

”Jag är otroligt stolt över den här boken”, säger Henrik Fexeus. ”Den är väldigt mycket jag, men jag hoppas att den också kommer att överraska. Offerdjuret har tagit två år att skriva och nu kan jag knappt vänta tills läsarna får dyka in i Florence och Davids värld.”

Första boken i serien heter Offerdjuret och följer karaktärerna David Lund och Florence Tapper då de dras in i en livsavgörande kamp mot klockan. Det är en högoktanig psykologisk spänningsroman med starkt persongalleri och oväntade vändningar. Här nystas ett mysterium upp i två tidsplan, där sanningen är både större och mer förödande än vad man kan tro.

”Vi är väldigt glada över att arbeta med Henrik Fexeus och hans nya serie”, säger Louise Eriksson, förläggare på Bookmark Förlag. ”Det är pulshöjande, gripande och oväntat på ett vis som endast en författare och mentalist i världsklass kan åstadkomma.”

Henrik Fexeus är en internationellt erkänd och bästsäljande författare samt prisbelönt mentalist. Hans böcker har översatts till 30 språk och syns frekvent på topplistor världen över. Med sina tio böcker om mänskligt beteende, påverkan och relationer är han en av världens ledande experter på kroppsspråk och kommunikation. 2021 debuterade han som spänningsförfattare då han tillsammans med Camilla Läckberg släppte Box, första delen i serien om Vincent och Mina, som redan sålts till 60 länder och just nu utvecklas som tv-serie.

Offerdjuret släpps i juni på Bookmark Förlag.

Presskontakt:
Lars Johansson
Talk to the Heart PR
E-post: lars@talktotheheart.se
Tel: + 46 (0) 73 820 99 44

Förlagskontakt:
Louise Eriksson 
Bookmark Förlag 
E-post: louise.eriksson@bookmarkforlag.se 
Tel: + 46 (0) 72 911 83 37 

Kontakter

Bilder

Om oss

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Lauren Groff följer upp Matrix med modern Robinson Crusoe24.4.2024 13:56:29 CEST | Pressmeddelande

I dag släpps Den vilda flykten på svenska. Boken utspelar sig under tidigt 1600-tal och är en fristående fortsättning på medeltidsskildringen Matrix. Författaren Lauren Groff har utnämnts till en av de bästa författarna i sin generation, tilldelats över ett tjugotal prestigefyllda priser och i år listats som en av de 100 mest inflytelserika personerna i världen. Hennes nya bok är en poetisk äventyrshistoria med många kommentarer till vår samtid.

Ny bladvändare av Tiktok-fenomenet Taylor Jenkins Reid18.4.2024 10:17:14 CEST | Pressmeddelande

Idag släpps Carrie Soto är tillbaka av Taylor Jenkins Reid på svenska. Det är den fjärde boken i samma värld som inleddes med Evelyn Hugos sju äkta män. New York Times-bästsäljaren som utnämnts till en av årets bästa böcker av flera amerikanska källor är en spännande och underhållande hyllning till starka och ambitiösa kvinnor, samtidigt som den gör upp med orättvisor inom sportvärlden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye