Lidl Sverige

Lidl Sverige återkallar Yayla Sucuk Vitlökskorv – risk för bakterien E-coli

Dela

Lidl Sverige återkallar märkesprodukten Yayla Sucuk Vitlökskorv. Leverantören upptäckte vid en rutinkontroll att produkten kan innehålla toxinproducerande Escherichia coli (E-coli). Produkten kan därmed innebära en hälsorisk och ska inte konsumeras. Återkallelsen berör endast Yayla Sucuk Vitlökskorv med bäst före datum: 05-04-2024.

Lidl Sverige återkallar Yayla Sucuk Vitlökskorv

Samtliga berörda produkter är bortplockade ur butik och vi uppmanar alla kunder som köpt varan att returnera den till närmaste Lidl-butik. Kunderna får pengarna tillbaka, även utan uppvisande av kassakvitto. Produkten har sålts i samtliga av Lidl Sveriges butiker.

Återkallandet berör produkten:

Artikel: Yayla Sucuk Vitlökskorv
Leverantör: Könecke Sp. z o.o.
Förpackningsstorlek: 250g
Bäst-före-datum: 05-04-2024

Lidl Sverige beklagar och ser allvarligt på det inträffade. Vi utreder ärendet tillsammans med märkesleverantören och ser över att liknande inte ska kunna ske igen.

För mer information

För kunder: Lidl Sveriges hjälpsamma kundtjänst, telefon 020-190 80 70 (öppet helgfria vardagar mellan 08:00 och 19:00) eller via https://kundportal.lidl.se/

För journalister: Lidl Sveriges presstjänst, 08-5555 7195 och epost: press@lidl.se

Kontakter

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl förlänger prissänkningen på Matriket till sista april2.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Genom att samla majoriteten av det Från Sverige-märkta sortimentet under ett och samma varumärke har Lidl gjort det enkelt för de svenska hushållen att välja svenska livsmedel. För att öka de svenska hushållens medvetenhet kring svenskproducerad mat och uppmuntra till fortsatt konsumtion av svenska livsmedel förlänger Lidl sin prissänkning på hela Matriket-sortimentet april ut. Via en kupong i medlemsklubben Lidl Plus kan kunderna handla Matriket-produkter till minst 20 procents rabatt vid ett köptillfälle i veckan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye