Got Event

Fluffy återvänder: Komikern Gabriel Iglesias till Scandinavium

Dela

Den 7 juni kommer komikern Gabriel "Fluffy" Iglesias till Scandinavium med showen “Don’t Worry Be Fluffy”. Biljetterna släpps på onsdag den 7 februari klockan 10.

Komikern Gabriel Iglesias framför ett kasettband som det står Gabriel Fluffy Iglesias.
Den 7 juni återvänder komikern Gabriel "Fluffy" Iglesias till Scandinavium.

Gabriel Iglesias är en av världens mest framgångsrika stand up-komiker och har sålt ut stora arenor världen över. Några exempel är Madison Square Garden i New York, Staples Center i Los Angeles och Operahuset i Sydney i Australien. Scandinavium har han besökt två gånger tidigare och nu återvänder han med showen "Don't Worry Be Fluffy".

– Vi hälsar Fluffy välkommen tillbaka till Scandinavium efter succén 2022. Scandinaviums rykte som hemvist för humor i världsklass blir allt starkare, säger Henrik Jutbring, evenemangschef på Got Event.

Läs med om Gabriel "Fluffy" Iglesias på den officiella webbplatsen fluffyguy.com.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om oss

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter cirka ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Följ Got Event

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Got Event

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye